Aravinda Jóga Lásd órarend

Budapest V | Bajcsy-Zsilinszky út 24. II/5.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért Szerződéskötés

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Jóga
baba-mama jóga / Csoportos óra / gerincjóga / hatha flow jóga / hatha jóga / jóga / kismama jóga / pilates / Pilates / vinyasa flow

Értékeld a létesítményt

0 / 5

A létesítményről

Budapest szívében, ahol az üzleti élet lüktet, ahol az utak összefutnak, és sokféle energia összpontosul, ők békét és harmóniát teremtenek. A jógát nemcsak mint mozgásformát kínálják, hanem a keleti kultúrát is ötvözik vele. Lecsendesítik az elmét, harmonizálják a bennük élő nap és hold energiákat, ezzel elérik belső nyugalmat.

A légzés és a mozgás tudatos összehangolása maga az áramlás, ez maga a jóga. Gyakorlásával megalapozzuk egészségünket, megerősítjük, vagy éppen visszanyerjük rugalmasságunkat testileg és mentálisan egyaránt. A jógával egy olyan eszköz birtokába jutunk, amely ma kincset ér.

Munkatársaik hozzáértő, tapasztalt szakemberek, minősített oktatók, akik széleskörűen ismerik a jóga testre, egészségre gyakorolt hatásait. Az ősi időkben a tanítványok és mestereik sokáig együtt éltek Indiában, így a tanítványok közvetlenül sajátították el a tudást. A hagyományos jógarendszerek ma is erre építenek: a mestertől közvetlenül elsajátítható tudásra. Lényeges, hogy ezt a tudást meggyőző, hiteles jógaoktatók közvetítsék, amit ők az egyik legfontosabb alapelvüknek tekintenek.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva