Fitness World - Ricochet Zárva

Budapest III | Hadrianus utca 9.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness / Squash
aerobic / Fitness / ricochet

Értékeld a létesítményt

3.5 / 5

Megjegyzés

Ricochet a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti. Pályafoglalás főidőben csak aznapra.

A létesítményről

A Fitness World Budapest egyik legnagyobb múltú és legkedvezőbb árú fitnesz terme, melynek kialakítása és felszereltsége egyaránt alkalmas szabadidős tevékenységhez, hobbi vagy akár profi sportolásra is. Minden vendégüknek állandó edzői felügyeletet biztosítanak, az újonnan érkezőknek és a haladóknak egyaránt szakképzett és már sikereket elért edzők készítenek edzéstervet és tanítják meg a gyakorlatok helyes kivitelezését. Szolgáltatásaik közzé tartozik még az ingyenes étrend, illetve életmódbeli tanácsadás is.

Hivatásuk és egyben céljuk az, hogy minél szélesebb körben megismertessék a mozgás és sport örömét azokkal, akik erre nyitottak és egyben keresik azt a helyet, ahol minőségi szolgáltatásokkal és közvetlen törődéssel fogadják a vendéget. A 600 m2-en berendezett kondicionáló terem gépparkja, a cardio gépek, az aerobic terem, a Ricochet fallabda pályák, valamint a szauna – melyek mind az AYCM SportPass tulajdonosok rendelkezésére állnak – jó lehetőségeket kínálnak a fogyni, mozogni, erősödni vágyóknak, valamint azoknak, akiknek fontos kondíciójuk, egészségük megőrzése. Az AYCM SportPass-szal igénybe vehető edzési lehetőségek mellett álló szolárium, személyi edző, masszőr, és ingyenes parkolás állnak látogatóik rendelkezésére.

Sok szeretettel várnak mindenkit, aki nyitott, arra hogy átalakítsa életvitelét és ehhez keres egy helyet ahol magas színvonalú szolgáltatások és udvarias kiszolgálás várja. Várják a fogyni, erősödni vágyókat illetve mindazokat, akik szeretnék megőrizni egészségüket és céljuk a testi-lelki harmónia, a fittség és az egészséges életmód.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:00
K e d d 07:00 - 22:00
S z e r d a 07:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:00
P é n t e k 07:00 - 22:00
S z o m b a t 10:00 - 21:00
V a s á r n a p 10:00 - 21:00