Bocsi Viki - Health Blog

A tested a barátod! - 16. bejegyzés

2017 Jan 04

Azt azért régóta tudtam, hogy minden ember életében nagyon fontos tényező a táplálkozás. De igazán csak most látom, olvasva a sok tapasztalatot, múltat, próbálkozást, hogy mennyire zavaros is ez a téma. Ahogy látom a betegségeket - és ugye tudjuk, hogy egy betegségnek több apja lehet, de anyja mindig a rossz táplálkozás - na most már biztosan tudom, hogy ezt a témát nem lehet félvállról venni és hogy mennyire nem lehet mindenkit egy kalap alá venni. A helyes vagy helytelen táplálkozás mindig hosszútávon fejti ki hatását. Ez elég logikus.

Ezért nem is értem, hogy mit várnak emb

Vérmes háború

2016 Dec 28
Olyan vérmesen, egymás torkának esve tudják támadni egymást a különböző diéták képviselői… Légy vega, nem az hülyeség, egyél sok zsírt, na ugyan már az még nagyobb hülyeség, csináld a Testkontrollt, az a tuti, nem, inkább egyél ahogy a testépítők, rizscsirkét. 

Pedig csak meg kellene nézni, hogy aki mondja, ő milyen. Ugyanis mindenki hazabeszél, azt védi foggal-körömmel, ami neki jó. És a másik tuti akaratgyenge és béna és inkompetens, hogy másképp gondolja. És nem lehet igaza. Pedig olyan egyszerű ez. Azonos étrendtől egy vegyes csoport tagjai teljesen másképp fogják érezni magukat,

A tested a barátod! - 14. bejegyzés

2016 Nov 04

Azt azért régóta tudtam, hogy minden ember életében nagyon fontos tényező a táplálkozás.
De igazán csak most látom, olvasva a sok tapasztalatot, múltat, próbálkozást, hogy mennyire zavaros is ez a téma.
 

Ahogy látom a betegségeket - és ugye tudjuk, hogy egy betegségnek több apja lehet, de anyja mindig a rossz táplálkozás - na most már biztosan tudom, hogy ezt a témát nem lehet félvállról venni és hogy mennyire nem lehet mindenkit egy kalap alá venni.
A helyes vagy helytelen táplálkozás mindig hosszútávon fejti ki hatását.

Ez elég logikus.

Egyediek vagyunk. - 13. blogbejegyzés

2016 Oct 18

Igaza van a dietetikának is.
Igazuk van a vegáknak is. 
Igazuk van a testépítőknek is.
Igazuk van a ketogén étrendet követőknek is.

Igaza van mindenkinek, mert igenis mindegyik módszer beválik.

VALAKIKNÉL.

Sok másik embernél pedig nem.

Látom, ahogy létrejönnek új irányzatok, ami teljesen jó, esetleg szakemberek összeállnak, akár leghozzáértőbb, legkompetensebb csapatként pozicionálva magukat.

Igazuk lehet nekik is, bizonyos szempontból.

Mi azt sosem állítottuk, ho

  • Előző
  • Következő