Hírek

Császár–Komjádi Sportuszoda - 2017. január 2-től augusztus 31-ig megszűnik a felnőtt, ifjúsági és nyugdíjas bérletek árusítása

2017 Jan 12

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

A felújítási munkálatok miatt 2017. január 2-től augusztus 31-ig megszűnik a felnőtt, ifjúsági és nyugdíjas bérletek árusítása.

Reebok Crossfit Duna - Próbáld ki Budapest egyik legnépszerűbb hivatalos Crossfit termét!

2017 Jan 07
Ha mindig is a kemény, embert próbáló edzéseket szeretted, és imádod a komplex mozgásformákat, akkor a crossfit a te sportod! Itt az idő, hogy kipróbáld magad Budapest egyik legnépszerűbb hivatalos termében, a Reebok Crossfit Duna-ban, ahol  az első alkalom AYCM Klubtagoknak ingyenes! 

Mit tud?

Legyen szó erőről, gyorsaságról, hajlékonyságról vagy épp önfegyelemről. Ez a mozgásforma együttesen hat az összes izmodra, garantált a testi-lelki fejlődés. 

Mivel?

Az edzéseket a legkülönfélébb eszközök segítségével zajlanak, így a medicin, ketlebell, rudak, gy

Minden, amire egy nőnek szüksége lehet - Euro Fitness Center

2017 Jan 06
Nem csak Budapesten, hanem vidéken is számtalan elfogadóhelyünk van, ahol AYCM kártyával sportolhattok! Jártál már Tatabányán, az Euro Fitness Centerben? A létesítményben két fitneszterem és számtalan mozgásforma közül választhatsz!  Zsírégető torna 

Közepes intentizással dolgozzák meg az izmokat az órán, hogy a pulzus a zsírégetéshez szükséges tartományban maradjon. Ehhez 60-70%-os terhelés szükséges. A hatékonyságot különböző eszközök növelik: így a step-pad, súlyzó, gumi kötél, gymstick, x-co. 

Hot-iron 

Az aerobic és a súlyzós edzések fúziója. A mozgásforma egy

  • Előző
  • Következő