Hírek

Taktikai Önvédelem Workshop - 5000 Ft kedvezmény minden AYCM Klubtagnak

2016 Oct 28

Nyerj betekintést napjaink leggyakrabban előforduló veszélyes szituációiba november 19-20-án, és tanuld meg, hogyan védheted meg önmagad és családod! A fizikai felkészültség önmagában kevés ahhoz, hogy elég magabiztos legyél egy olyan szituációban, amikor a testi épséged forog kockán. A két napos Taktikai Önvédelmi Workshopon a rúgások és az ütések mellett megtanulhatud, hogy mentálisan és taktikailag is felkészült legyél egy váratlan helyzetben. 

A kemény fizikai kihívások alatt megismered saját korlátaid, miközben olyan ismereteket és eszközrendszert tanulhatsz meg, amelyek

Funkcionális edzőterem és egészségfejlesztés - Optimum Health Institute

2016 Oct 27

Változtass könnyedén, próbáld ki az Optimum Health Institute-t Pakson, amely ötvözi az egészségügyi szűrővizsgálatokat a sporttudománnyal. A klub megoldásokat ajánl jellemzően ülőmunkát végző inaktiv embereknek arra, hogyan tudnak hatékonyan életmódot váltani.  A mozgás és - étrendtervezés mellett mentális tréningekkel segítik a változást.

A mozgásprogramok beintegrálásában és a mentális ismeret elmélyítésében Szendrey Anna Mária, az Optimum Health In

Ingyenes nyílt nap a Mantra Jógastúdióban

2016 Oct 20

Szakadj ki a mindennapok rohanásából a Mantra Jógastúdióban, Budán! Próbálj ki ingyenesen november 6-án több óratípust: dinamikus hatha, yin&yang, senior jóga, pránajáma (légzőgyakorlat), és stresszoldó hatha! Az ingyenes próbanapon vegetáriánus szendvicseket és édességeket is kóstolhattok, valamint konzultálhattok oktatóikkal és beszerezhetitek a jógás eszközeiteket! A napot mantra meditációs koncert zárja majd.

Főnix Jógastúdió - találd meg belső békéd

2016 Oct 20

Találj rá a belső békédre, győzd le a feszültséget és a stresszt a Főnix Jógastúdióban, Pécs történelmi belvárosában, a Széchenyi tértől 1 percre! Próbáld ki a 90 perces kezdő. vagy a középhaladó és haladó hatha jógát! Építsd be a mindennapjaidba a jógát, mint életmódot, élvezd az ezzel járó változást! 

 


 

  • Előző
  • Következő