Iridium Fitness Nyitva

Sárvár | Fekete-híd u.84/b
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Jóga / Küzdősportok / Spinracing / TRX
aerobic / alakformálás / capoeira / cardio / CrossFit / deepwork / dinamikus jóga / Fitness / g-flex / kangoo / spinracing / step aerobic / Total Body / TRX / zumba

Értékeld a létesítményt

4.33 / 5

A létesítményről

Ismerd meg az edzés új dimenzióját a sárvári Iridium Fitnessben! A világ vezető fitnessgép-gyártó cégének, a Life Fitnessnek a legújabb fejlesztésű gépei kaptak helyet klimatizált termükben. A megszokott lapsúlyos gépek mellé igazi kuriózumként súlytárcsás gépek is bekerültek. Az egyes izomcsoportok megdolgoztatására számos variációs lehetőséget találsz. Kézisúlyzó-készletük 1-től 50 kg-ig profi igényeket is kielégít. Emellett a több mint ezer kilogram súlytárcsa is csak arra vár, hogy kihozd magadból a maximumot. Ha szeretnéd még intenzívebbé tenni az edzésedet, a terhelés fokozására súlymellények is rendelkezésedre állnak. Kardió parkukban 4 db futópad, 3 db taposógép, 2 db ellipszis tréner, 1db ülő- és 1db háttámlás kerékpár, valamint igazi ritkaságként egy hegymászógép is helyet kapott.

A klimatizált aerobik teremben csoportos órák széles választékával várják a mozogni vágyókat: dinamikus jóga, kangoo, bosu, gerinctréning, alakformálás, step, zumba, total body tréning, spinracing, TRX, fit-corss, capoiera, deepWORK® , G-Flex. Az aerobik terem kínálatát, kettlebellek, medicinlabdák, bolgárzsákok, súlymellények, bordásfalak és boksz-zsákok színesítik.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 21:31
K e d d 06:30 - 21:31
S z e r d a 06:30 - 21:31
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 21:31
P é n t e k 06:30 - 21:31
S z o m b a t 08:00 - 16:00
V a s á r n a p 08:00 - 16:00