Muditayoga Lásd órarend

Budapest XII | Győri út 2/b
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért Szerződéskötés

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Jóga
ashtanga vinyásza / flow jóga / gerincjóga / hatha jóga / jóga / kezdő hatha jóga / moon jóga / power joga

Értékeld a létesítményt

5 / 5

A létesítményről

A mudita szanszkrit szó, jelentése önzetlen öröm, a teljes boldogság állapota.

A jóga, több ezer évvel ezelőtt – más tájon, más életformában- élt emberek (jógik) által feltárt belső utak világa. Belső valóságunk feltárásának, megismerésének és az önmagunkon való uralkodás útjainak világa. Mi a XXI.században, Európában élünk. Életünk a folyamatosan gyorsuló fejlődés valóságában zajlik. A külső világ egyre növekvő elvárásának igyekszünk megfelelni, több-kevesebb sikerrel. Bensőnknek ebben a dinamikus mozgásvilágban harmóniára, a túlvilágban történő megfelelés és a belső nyugalom egyensúlyára lenne szüksége. A test és a lélek, ezen belül különösen a mozgás és a nyugalom egységére és egyensúlyára.

Ezt találta meg – több mint tíz év keresés után- az astanga vinyásza jógában: amely a kitágult szabad mozgás és a tiszta belső tudatosság nyugalmának harmonikus egysége.

Ezt szeretnék Veletek megosztani a Muditayoga Jóga Stúdióban

 

Jógastúdió a XII. kerületben TF Győri kapujával szemben: Győri út 2/B.

a MOM Parktól 5 perc sétára.

HATHA JÓGA: Jobb koncentrációt, testtartást, mély relaxáció. Kezdőknek/újrakezdőknek ajánljuk.

GERINCJÓGA erősíti, lazítja és nyújtja az izomzatot, javítja a tartást, oldja a stresszt: teljesen kezdőknek és nyugdíjasoknak is ajánljuk.

MOON: Kezdőknek is ajánljuk, hasonlít a dynamic flow órákhoz abban, hogy főleg csípő, váll, és mellkas nyitó ászanákat tartalmaz, viszont lassabb, nyugodtabb.

ASHTANGA VINYASA: Az egyik legerőteljesebb és legdinamikusabb jógarendszer. Mindenkinek ajánlható aki szereti a kihívásokat és a dinamikus mozgásformákat.

DYNAMIC FLOW: Az astanga jóga alapjaira épülő csípő  és vállnyitó ászanákkal teli dinamikus óra, biztosítja az alapot bármilyen dinamikus ill vinyásza stílusú órához.

POWER YOGA: Nagy intenzitású, izzasztó, de extrém hajlékonyságot nem igénylő gyakorlatokat alkalmaz.

 

Minden hónapban indulnak jóga tanfolyamok kezdőknek és haladóknak.

 

RÉSZLETES ÓRAREND, TANFOLYAMOK ÉS AKTUALITÁSOK A WEB ÉS FACEBOOK OLDALUKON:

www.muditayoga.hu

https://www.facebook.com/Muditayoga

 

MUDITAYOGA –Czapári Edit Dittó riport

Nem túl lassú és unalmas a jóga? Több féle jógairányzat van – mindenkinek ritmusa szerint - az ashtanga az a pörgős kategória, de itt is fontos a befele figyelés: mi lehet érdekesebb mint magunkkal ismerkedni, kitolni a határainkat?
Kinek érdemes elkezdeni jógázni? Elkezdeni mindenkinek érdemes és az eredmények azonnal tapasztalthatók. Utána lehet dönteni a folytatásról, de előre szólok, hogy nehéz lesz abbahagyni...
Te hogyan kezdtél el jógázni es mit hozott a jóga az életedbe? Több mint tíz év aerobik-fitnesz edzői tapasztalat után egy haladó ashtanga órán találtam magam: azt hittem már mindent láttam-próbáltam, de nem… Azóta is folyamatosan tapasztalom, hogy semmi sem lehetetlen.

És ha valaki csak hobbi szinten próbálkozik, mire számíthat?
Hát nagyon durva izomlázra biztosan… jó társaságra..

Férfiaknak nem ciki elkezdeni? A legtöbb gyakorló fiatal nő, ha jól tudom. Nem ciki, de az ashtanga még egy pasinak is nagyon-nagy kihívás, ha csak nem már előző életében is jógázott…) különben meg egyre trendibb a jógás pasi... J

Hányszor érdemes gyakorolni hetente? Az astangás nagykönyv szerint hatszor, de már a heti 1-el is lehet eredményeket elérni.

Csoportban vagy egyedül érdemes jógázni? Mindkettő hasznos: A önálló gyakorlás a cél, mivel úgy könnyebb a befelé figyelés, a csoport pedig inspirálhat.

Akkor is érdemes megpróbálni a jógát, ha én pl. fitt akarok lenni és nem csak laza, vagy nyugodt? Persze: egyszerre leszel erős és rugalmas egyensúlyba kerülsz. Stressz oldó: az ashtanga elveszi ami felesleges és ott ad ahol kell: mindenkinek egyénileg.

Akkor is működik a jóga, ha nem vagyok történetesen buddhista? A jóga nem vallás, hanem életmód: számos olyan hatása van, mint pl. az egészség, a fittség és a mentális tisztaság, a külső-belső egyensúly… egyszerre leszel erős és hajlékony. Erősnek tűnhet, de igaz, hogy a jóga minden nap egy kicsit közelebb hoz a valódi önmagadhoz.
Nem kell különleges adottságokkal, rugalmassággal rendelkezni a gyakorláshoz? Nem veszélyes? Nem kell, „ott” kezdheted el ahol éppen vagy.

Az élet nem veszélyes? És bármikor el lehet kezdeni: Sting pl 38-39 évesen kezdte el.
Hallom, hogy a Maroon 5 énekese (Adam Levine) is nagy jógás. Mennyire divat a jóga? Egyre jobban, egy csomó színész (Matthew McConaughey), énekes (Madonna) is jógázik. De döntsd el magad!

Mi a power joga es a dynamic flow joga? Ezek az ősi mozdulatok sportos jellegét hangsúlyozzák, de a lelki harmóniát így is támogatják: klasszikus jógatesttartások (ászanák) dinamikusan összekapcsolva követik egymást. Az izzadás elősegíti a méregtelenítést, az erőnlét és jó közérzet drámaian fokozódik, a végsőkig növekszik a rugalmasság, az állóképesség, az egyensúly és az összpontosítás.

A sok irányzat közül melyikkel érdemes kezdeni? Szerintem az astangával, de én elfogult vagyokJ  Ha van kedved kipróbálni, gyere el a Muditayoga Stúdióba (MOM Parktól 5 perc séta) vagy horvátországi jóga-táborunkba: ami egy olyan nyaralás, aminek nem múlik el a hatása.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p Zárva

Muditayoga legutóbbi hírei

INGYENES NYÍLT NAP A MUDITAYOGA STÚDIÓBAN!

INGYENES NYÍLT NAP A MUDITAYOGA STÚDIÓBAN! 2014 szeptember 14-én ingyenes nyílt nap és szülinapi parti a 2 éves Muditayoga Stúdióban! Program: 11:00-12:30 Yoga Flow leendő Yoga Flo

Új terem csatlakozott: MUDITAYOGA

Muditayoga Jóga Stúdió: A mudita szanszkrit szó, jelentése önzetlen öröm, a teljes boldogság állapota. A jóga, több ezer évvel ezelőtt – más tájon, más életformában- élt emberek (jógik) által feltá