Oxygen Wellness (Árpád úti terem) -prémium csomag Nyitva

Budapest IV | Árpád út 47-49.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Jóga / Küzdősportok / Spinning
alakformálás / ashtanga jóga / baba-mama torna / body art / capoeira / cardio / dance aerobic / dance step / Fitness / gerinctréning / hot iron / jóga / spinning / stretching / zumba

Értékeld a létesítményt

4.69 / 5

Megjegyzés

A prémium csomag tartalmazza az aerobik, csoportos órák, fitneszterem és cardio rész és a 3 óra parkolás igénybevételét a mélygarázsban. A wellness részleg/uszoda nem vehető igénybe. A létesítmény Klubtagok részére törölközőt nem biztosít.

A létesítményről

Az Oxygen Újpest épülete ötvözi az eleganciát és a minimált, a luxust és az egyszerűt, a modernet és a klasszikust, a tágas terek, a finom részletek, a színek, a világítás a melegség és biztonság érzetét keltik az ide látogatókban, a wellness rész pedig holisztikus érzést nyújt a kedves vendégeknek. Céges partnereik számára a Központban található tárgyalók kialakításával exkluzív üzleti-informális találkozók lebonyolítását tették lehetővé. Külön büszkék arra, hogy korunk környezetvédelmi kihívásaihoz alkalmazkodva a Központot az energiatakarékosság jegyében tervezték meg, a legmodernebb napkollektorokkal és vízforgatós berendezéssel optimalizálták az energiafelhasználást.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:30
K e d d 06:00 - 22:30
S z e r d a 06:00 - 22:30
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:30
P é n t e k 06:00 - 22:30
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00