SITQ Teqball terem Nyitva

Székesfehérvár | Berényi út 101
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 5.900 Ft-ért Szerződéskötés

Biztosított szolgáltatások

Labdajátékok
teqball

Értékeld a létesítményt

0 / 5

Megjegyzés

4 AYCM Klubtag együttes igénybevétele esetén a pálya térítésmentesen látogatható!
Egyéb esetben:
Amennyiben 2 AYCM Klubtag veszi igénybe a szolgáltatást, abban az esetben mindkét AYCM Klubtag további 600,- Ft-ot fizet fejenként a helyszínen.
Amennyiben 3 AYCM Klubtag veszi igénybe a szolgáltatást, abban az esetben mindhárom AYCM Klubtag további 600,- Ft-ot fizet fejenként a helyszínen.
Amennyiben 1 AYCM Klubtag, egy vagy több nem AYCM SportPass Klubtaggal érkezik, abban az esetben az AYCM SportPass-szal nem rendelkező(k) – létszámtól függően – fejenként 600,- Ft-ot fizet(nek) a helyszínen.

A létesítményről

Megérkezett az AYCM portfóliójának legújabb mozgásformája, a TEQBALL.
Elsőként a székesfehérváriak örülhetnek, hiszen elsőként a SITQ TEQBALL TEREM csatlakozott az AYCM rendszeréhez.

Egy magyar technológia, melyet neked is ki kell próbálnod. Ha szereted a focit, vagy csak a labdajátékokat, mindenképp látogass el hozzájuk, hiszen játékos keretek között fáraszthatod magad egy új sporteszközön, mellyel fejlesztheted technikai tudásos, koncentrációs készséged és állóképességed.  

A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják. Az AYCM rendszerrel 4 AYCM kártyás egyidejű felhasználása esetén díjmentes!
XS-es kártyával már elérhető, tehát minden Klubtagunk kipróbálhatja.

Termük egy olyan három funkciós sporteszköznek ad helyet (Teqball, Teqtennis, Qatch), amely kortól és nemtől függetlenül barkinek kiváló fejlődést, (úgymint technika, állóképesség, koncentráció készség, labdabiztosság) és kikapcsolódást, szórakozást biztosít!

 

Mi a Teqball?

A Teqball egy futballalapú új sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére! Vidd haza Te is a valódi futballt az otthonodba! A Teqbox egy jövőre megjelenő technikai kiegészítő, mely a világ első olyan eszköze lesz, ami a játék élvezete közben képes objektíven méri a játékos technikai tudását.

A Teqball a labdarúgás legtisztább válfaja, mivel a játékosok között nincs fizikai kontaktus, sőt, az eszközt sem lehet megérinteni a játék közben, ebből adódóan a sérülésveszély kockázata nagyon alacsony.

A Teqboardot hosszú évek matematikai és fizikai számításai után, gyakorlati tesztelések során véglegesítettük. A Teqboard kialakítását úgy terveztük meg, hogy a labda minden esetben kipattanjon a játékosok felé. Egy Teq mérkőzés vagy edzés során, 2 – 3 másodpercenként labdába kell érnünk, melynek köszönhetően, rövid idő alatt nagyon magas érintésszám érhető el, ami nagymértékben javítja a játékosok labdabiztosságát.

A Teqball nem versenytársa a futballnak, éppen ellenkezőleg! Használata magabiztosabbá teszi a játékost, tökéletesíti a levegő-levegő játékot és fejleszti a döntéshozatali képességet is. Továbbá segíti azt is, hogy az úgynevezett „első érintés” tökéletesebbé váljon, ami a mai gyors játékstílushoz elengedhetetlen.

A Teqballt ketten, négyen vagy akár egyedi szabályokat alkalmazva többen is játszhatják.

A Teqball nem a szerencse sportja, itt mindig a jobb játékos győz!

A Teqball egyszerűen zseniális!

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért  látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 06:00 - 14:00
V a s á r n a p igény szerint

SITQ Teqball terem legutóbbi hírei

Megérkezett az AYCM portfóliójának legújabb mozgásformája, a TEQBALL!

    Megérkezett az AYCM portfóliójának legújabb mozgásformája, a TEQBALL!   Elsőként a székesfehérváriak örülhetnek, hiszen elsőként a SITQ TEQBALL TEREM csatlakozott az AYCM rendsz