Sunrise Beach Fitness - Strandröplabda Nyitva

Budapest XIII | Süllő utca 8.
Belépés
 • XSMALL
 • SMALL
 • MEDIUM
 • LARGE
 • XLARGE
 • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Labdajátékok
röplabda / strandfrizbi / strandkézilabda / strandkorfball / strandlabdarúgás / strandtenisz

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

AYCM SportPass-szal rendelkezők a kártyájuk használatával vehetik igénybe az alábbi sportokat: Strandröplabda, Strandlabdarúgás, Strandtenisz, Strandkézilabda, Strandkorfball, Strandfrizbi. Ha minden játékos rendelkezik AYCM kártyával, akkor minimum 1, maximum 6 fő kártyáját húzhatják le a létesítményben/pálya. Amennyiben nincs párod, vagy a párod, párjaid nem rendelkeznek AYCM kártyával, úgy ők a pályafoglalás fennmaradó összegének részarányos díját fizetik meg a mindenkori listaár szerint. A Sunrise Beach a főidőre pályát biztosítani a versenyek, versenyzők előre foglalásai miatt nem tud. Szabad időpontokról tájékozódni a Sunrise Beach recepcióján tudsz. Előzetes bejelentkezés szükséges!

A létesítményről

Egy különleges sport, egészség és rendezvényközpont, ahol egész éven át nyári hangulat fogad!
Fitness, TRX, homokos strandsport pályák és Beach Bar!

 

HOMOK SPORTOK A SUNRISE BEACH-EN!

AYCM SportPass-szal rendelkezők a kártyájuk használatával vehetik igénybe az alábbi sportokat:

 • Strandröplabda (4/6 max.10 fő) : A strandröplabda maga a frissesség és látvány, legyen szó a nyaralás közben összeálló amatőr játékról vagy akár profik gigászi küzdelmeiről. Ez nemcsak egy sport, ez egy életérzés.
 • Strandlabdarúgás (5 + 1 fő csapatonként) : Örömjátéknak indult, mára meghódította a világ homokját. Napjainkban a magyar strandfoci már a hetedik legeredményesebb nemzet Európában. A Fitbalance Beachen 1 teljes értékű, professzionális eszközökkel felszerelt pálya várja vendégeiket.
 • Strandtenisz (2/4 max. 6 fő) : A strandtenisz a strandröplabda pályán kisebb hálónál bebizonyítja, van alternatívája az ütős sportágaknak azok számára is, akik inkább tengerparti homokon ütnének egy csobbanás után.
 • Strandkézilabda (5 + 1 fő csapatonként) : A Fitbalance Beachen 4 teljes értékű, professzionális eszközökkel felszerelt pálya várja vendégeiket. Pörgés – forgás, lendület és figurázás. Befutó nyúl játékos és leszaladó kapus teszi érdekessé, kicsit mássá ezt a sportágat a terem kézilabdától, amiben egyaránt világnagyhatalomnak számítunk mindkét nemben.
 • Strandkorfball (5 + 1 fő csapatonként) : A korfball az egyetlen olyan csapatsportág, amelyben fiúk és lányok egy csapatban játszanak. A sportág strandra tervezett, ún. „beach korfball” változatában 2 fiú és 2 lány alkot egy csapatot. A cél, hogy a sportág egyedi szabályainak betartásával az focilabda méretű labdát a kosárba dobják.
 • Strandfrizbi (5 + 1 fő csapatonként) : A pálya két végén egy-egy célterület, úgynevezett zóna található. Mindkét csapat célja az, hogy úgy szerezzen pontot, hogy az egyik játékosa bedobja a korongot a támadott zónába, és ott egy csapattársa elkapja azt. A dobójátékos nem futhat a koronggal, de azt bármelyik irányba bármelyik csapattársának passzolhatja.

(Az alábbi strandsportok bevezetése folyamatban: strandbirkózás, strand boot camp, strandsumo. Érdeklődj a recepción)

 

Amennyiben nincs párod a csapatsportokra, de szívesen ellátogatnál hozzájuk, a foglalásról, és a bejelentkezésekről kérj tanácsot a recepción, ők biztosan segítenek edzőtársat találni.

Telefonszám: +36208495105

 

Sport, egészség és rendezvényközpont.
Fitness, Wellness, csoportos órák, egész évben egyedülálló nyári hangulat!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 17:00
V a s á r n a p 08:00 - 17:00