360 Gym Zugló Lásd órarend

Budapest XIV | Kövér Lajos u. 21-25.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Küzdősportok
day time program / Ground Force Method / KAATSU / krav-maga / OldSchool training / Total Hybrid Training

Értékeld a létesítményt

4.83 / 5

Megjegyzés

AYCM Klubtagoknak kiegészítő bérlet vásárlása szükséges. Csoportos edzésekre a 8 alkalmas kiegészítő bérlet: 8.000,- Ft helyszíni ráfizetés mellett érhető el, amely 5 hétig érvényes, heti 2 edzéssel. Korlátlan bérlet: 12.000,- Ft helyszíni ráfizetés esetén érhető el és egy naptári hónapig érvényes, napi egy edzés látogatható. Day Time programon való részvétel díjmentes, az óra látogatásának előfeltétele egy előzetes állapotfelmérés a terem szakmai vezetőjével. A KaaTsu egyéni foglalkozások 4.300,- Ft/fő/alkalom ráfizetés mellett, a 9 alkalmas bérlet 40.000,- Ft ráfizetés mellett érhető el. Edzésekre előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20-350-9837 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. Minden edző órái látogathatók.

Az elfogadóhelyről

BEJELENTKEZÉS SZERINT

A 360GYM projekt sikeres kísérlet, hogy létrehozza az ideális edzőtermet. Optimális a tanítványnak és edzőnek egyaránt, hogy élhető módon megvalósítsa a nagy edzőtermek minden előnyét, úgy, hogy kiküszöbölje azok kínzó árnyoldalát. Termeink közül az első volt a 360gymZugló, melyben tapasztalt és képzett oktatókkal, kiváló felszereltséggel várunk mindenkit egy jó, biztonságos és hatékony edzésre. Jó megközelíthetőség, a terem előtt őrzött, ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva

360 Gym Zugló legutóbbi hírei

360 GYM DAYTIME PROGRAM - AYCM L 2014

Kipróbáltál már egy csomó edzőtermet, eszközt, gyakorlatot és edzőt, és mégsem érted el a céljaid? Készen állsz arra, hogy lefogyj, megizmosodj, megerősödj, fittebb legyél és könnyedebben mozogj? H