ABS Sportcentrum Nyitva

Budaörs | Szabadság út 299.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Gyógytorna / Küzdősportok / Spinning / TRX
aerobic / alakformálás / Body art / body tuning / boksz / cardio / CrossFit / Csoportos óra / deepwork / erősítés / Fitness / gerinctréning / gyógytorna / kondi / spinning / Stretching / TRX / zsírégető step

Értékeld a létesítményt

3.79 / 5

Megjegyzés

Csoportos órák és a TRX órák díjmentesen látogathatóak, kivéve: box, bodyArt, karate, kempo, gyógytorna.

A létesítményről

Az ABS Sportcentrum Budaörsön, gyönyörű környezetben, 2000 m2-en, négy szinten, exkluzív aerobic-, fitness-, és szabadidőközpontban várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei náluk egy helyen megtalálják mindazt, ami a testi és lelki regenerálódáshoz szükséges. Tudatosan kiválasztott szakemberek, testedzésformák, a legkorszerűbb edzőtermi berendezések és optimálisan kialakított sport termek várnak mindenkit. A magasan képzett személyi edzők komplett fizikális, kondícionális állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, egyéni edzéstervvel és edzésvezetéssel állnak a tudatosan és szakszerűen edzeni vágyó vendégek rendelkezésére.


Fitness
A közel 300 m2 alapterületű fitness terem a legmodernebb Technogym Selection és Life Fitness erősítő és cardio gépei sajátos kialakításuknak köszönhetően ízületkímélőek, a kijelölt célnak (zsírégetés, teljesítménynövelés, cardio, erőnléti edzés, intervall edzés, stb…) megfelelően beállíthatóak, így életkortól és fittségi állapottól függetlenül mindenkinek sérülésmentes testedzési lehetőséget nyújtanak.
 
Aerobic
A 100 m2-es aerobic teremben az órák a mai elvárásoknak megfelelő választékot kínálnak, melyben megtalálható spinning, spinkondi, alakformálás, zsírégetés, kondi, kondi streching, box, body art, deep work,  erősítés, köredzés, TRX, gyógytorna stb.
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:00
K e d d 07:00 - 22:00
S z e r d a 07:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:00
P é n t e k 07:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 18:00
V a s á r n a p 08:00 - 21:00

ABS Sportcentrum legutóbbi hírei

ABS Sportcentrum - AYCM M 2014

ABS Sport- és Szabadidőközpont Budaörsön, gyönyörű környezetben, 2000 m2-en négyszintes, exkluzív aerobic-, fitness-, wellness- és szabadidőközpont várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. Az a