AM Fitness Nyitva

Budapest VII | Dohány utca 5/b
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra
aerobic / alakformálás / Csoportos óra / gymstick

Értékeld a létesítményt

4.5 / 5

Megjegyzés

A csoportos órák átmenetileg szünetelnek, Nyitásról tájékozódj az AM Fitness facebook oldalán.
A hétvégi workshopok 1.000,- Ft/fő helyszínen történő megfizetése mellett látogathatóak.

Az elfogadóhelyről

Mi az az Active Move Fitness?
Mozgás, energia, tánc - csoportos órák baráti hangulatban, ahol senkinek nem kell megfelelned :)

Milyen órákat tartanak?

*** Alakformáló/Zsírégető edzések Gymstick-kel ***
A zsírégető órák közös jellemzője, hogy közepes intenzitású óráról van szó, mely a test zsírszövetének csökkentését célozza meg. Az AM Fitnessben az alakformáló órát a lejjebb ismertetett Gymstick eszközzel kombinálják, a tökéletes alakformálás és zsírégető hatás eléréséhez. Egyszerű, jól követhető óra, csakis a legjobb zenékre, ahol a folyamatos és dinamikus mozgáson van a hangsúly.

*** Gymstick Muscle ***
Ha szeretnél rövid időn belül látványos eredményt elérni és egy hagyományostól eltérő, preventív és hatékony edzéstípust kipróbálni, a Gymstick Muscle-t Neked találták ki!

A Gymstick egy, a világ számos részén komoly népszerűségnek örvendő, sokoldalú fitnesz eszköz, mely hatékonyan kombinálja a kardioedzést, az izomerő illetve állóképesség fejlesztését, miközben javítja a koordinációt és a mozgékonyságot.

Mégis hogyan teszi mindezt?

Az eszköz egy átfogó, egész testre ható edzést tesz lehetővé, változatos edzésprogramot kínálva a rehabilitációtól a versenysportig. Használata egyszerű és biztonságos, segít fejleszteni az ízületek erejét és stabilitását, az inak épségének megőrzését, a törzs stabilitását. A gyakorlatok végzése során az ellenállás gyorsan és könnyen szabályozható, így az edzés egyénre szabott, biztonságos, a fejlődés pedig garantált.

*** AM Dance ***
Egy jól követhető, csajos koreográfiát tanítanak meg. Cél, hogy az óra végére ezt közösen, egy "finálé" keretében eltáncolják. Közben élvezzék az életet és együtt örüljenek annak, hogy milyen jól megy! :) Az edzésben az a nagyon jó, hogy a terhelést és a koreográfia nehézségét minden résztvevő számára szabadon tudják emelni vagy csökkenteni, edzettségtől függően, így jól kiegészítheti az egyéb edzéseiteket, mégis kihívást jelent. Fejleszti a koordinációt és az állóképességet. Izomtömeget kevésbé épít, a már felépített izmok tónusosságának megtartásában segít. Szuper depresszió- és stresszoldó. Nő az önbecsülés és a motiváció.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 18:00 - 19:00
K e d d 18:00 - 19:00
S z e r d a 18:00 - 19:00
C s ü t ö r t ö k 18:00 - 19:00
P é n t e k Zárva
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva