Amazon Női Fitness Stúdió Zárva

Székesfehérvár | Széchenyi út 9-11.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Fitness
Fitness / kondi

Értékeld a létesítményt

4.67 / 5

A létesítményről

Az Amazon Női Fitness Stúdió vendégeivel megismertette és megszerettette az új gépek használatát, s pár hónap után tapasztalhatták, hogy igen ez az a sport, amivel úgy formálhatják alakjukat, ahogyan csak szeretnék! Céljuk egy nagyon „nőcis” terem létrehozása, így helyet kapott termükben az infra szauna, és különböző testfogyasztó kezelések fajtái is.

Tehát ha kíváncsi vagy egy olyan kondi teremre, ahol senki nem nézi a súlyod, korod, vagy, hogy mackó nadrágban edzel-e, akkor látogass el hozzájuk. Szeretettel várnak családias hangulatú, felújított termükbe, melyet kizárólag hölgyek részére alakítottak ki.

Ha fogyni, formálódni vagy izmosodni szeretnél, szakképzett edzőik személyre szabott edzés programmal, táplálkozási tanáccsal állnak rendelkezésetekre. Nézzetek körül náluk, mert vár titeket egy kellemes hangulatú, családanyák és dolgozó nők által is látogatható-látogatott NŐI klub!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 21:00
K e d d 07:00 - 21:00
S z e r d a 07:00 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 21:00
P é n t e k 07:00 - 21:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Amazon Női Fitness Stúdió legutóbbi hírei

Amazon Női Fitness Stúdió - AYCM M 2014

Az Amazon Női Fitness Stúdió vendégeivel megismertette és megszerettette az új gépek használatát, s pár hónap után tapasztalhatták, hogy igen ez az a sport, amivel úgy formálhatják alakjukat, ahogy