Árak - Csomagok - Fizetési módok

Milyen AYCM csomagok közül választhatok?

Az AYCM csomagok már havi 4900,- Ft-tól elérhetőek.

A csomagok az elérhető AYCM Elfogadóhelyek számában térnek el.

Belépéskor lehetőség van havi szintű és éves díjfizetés választására.

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass kizárólag év végéig (2020. december 31-ig) tartó hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomagnak megfelelő Rendelkezésre Állási Díj a szerződés lejártáig a szolgáltatás kihasználtságától függetlenül fizetendő. Ha van CHERRISK Balesetbiztosításod, és egy sérülés esetén nem tudsz sportolni, a biztosító két hónapra (és legfeljebb 20 ezer forintig) megtérítheti az AYCM SportPass díját (amennyiben természetes személyként, közvetlenül az AYCM-nek fizeted a Rendelkezésre Állási Díjat). További részletek és feltételek ITT olvashatók. 

A szerződés szüneteltetésére nincs lehetőség, a megszüntetése pedig csak a szerződés lejártáig esedékes Rendelkezésre Állási Díjak egyösszegű megfizetésével engedélyezhető. Kérjük, ezzel kapcsolatosan vedd fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot: [email protected].

Fizetési konstrukciók

Havi szintű díjfizetés

Szerződéskötéskor fizetendő a választott csomag első két havi Rendelkezésre Állási Díja és az adminisztrációs díj (3000,- Ft/fő/év). Belépést követően a tárgyhavi Rendelkezésre Állási Díjakat mindig előre, a tárgyhónapot megelőzően kell befizetni.

Havi szintű díjfizetés választása esetén, az év folyamán később is lehetőség van a még fennálló díjak előtörlesztésére.

A Rendelkezésre Állási Díjak törlesztésére az alábbi választható opciók állnak rendelkezésre:

  • Manuális díjfizetés – a rendszerünkben megadott e-mail címe(i)dre kiküldött díjbekérőben megjelölt határidőre befizetésre kerül az aktuális Rendelkezésre Állási Díj.
  • Csoportos beszedési megbízás – a rendszerben regisztrált bankszámládról a KLUB Rekreáció Kft. (OTP Bank) minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-22. napjáig beszedi a Rendelkezésre Állási Díjat.

Előfeltétele a netbanki felületeden vagy a bankfiókban leadott, és bank által jóváhagyott felhatalmazás csoportos beszedési megbízás teljesítésére. Az ehhez szükséges azonosítószámok Ügyfélszolgálatunkon kérhetők.

  • Bankkártya regisztráció - online regisztrálhatod a bankkártyád az Ügyfélkapunkon keresztül a SimplePay by OTP Mobil Kft. rendszerében. Ezt követően a fizetések egyszerűen, már csak a jelszó megadásával teljesülnek.
  • Rendszeres bankkártya terhelés - a “bankkártya regisztrációval” történő fizetést kibővítheted egy felhatalmazás megadásával. A felhatalmazás alapján a Rendelkezésre Állási Díjakat a regisztrált bankkártyádról a KLUB Rekreáció Kft. (SimplePay by OTP Mobil Kft.) minden tárgyhónapot megelőző hónap 15-22. napjáig automatikusan levonja.

Október 1. utáni belépés esetén havi fizetésre nincs mód.

Éves díjfizetés

Szerződéskötéskor a szolgáltatás teljes díja (belépéstől az év végéig esedékes Rendelkezésre Állási Díjak) és az adminisztrációs díj (3000,- Ft/fő/év) egy összegben kerül befizetésre.

Fizetőeszközök

Online az AYCM Ügyfélkapun keresztül

  • Bankkártya
  • OTP Cafeteria kártya – Ajándék zseb

Személyesen az Ügyfélszolgálati Irodában

  • Készpénz
  • Bankkártya
  • OTP Cafeteria kártya – Ajándék zseb

Vagy ezek kombinációja.

 

Széchenyi Pihenő Kártya: A SZÉP kártya befogadást szabályozó rendelet értelmében sajnos nem áll módunkban ezt a fizetési opciót felkínálni. (55/2011. (IV. 12.) Korm. rendelet a Széchenyi Pihenő Kártya kibocsátásának és felhasználásának szabályairól.

Követeléskezelés

Sigma Követeléskezelő Zrt.
Székhely: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. II. ép. 1. em. 105-109.
Adószám: 10219319-2-41