Arnold GYM Sportcentrum Zárva

Budapest III | Szépvölgyi út 15.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 12.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Hot iron / Spinning - Spinracing / Wellness
aerobic / alakformálás / cardio / Csoportos óra / Fitness / gerinctorna / hot iron / spinning / wellness / zsírégetés

Értékeld a létesítményt

3.74 / 5

Az elfogadóhelyről

Edzőtermük erőssége elsősorban az esztétikus praktikum: számukra kiemelkedő fontosságú az, hogy a lehető legideálisabb termet biztosítsák ahhoz, hogy a maximumot kihozhasd magadból – akár professzionális testépítés, akár a mindennapi stressz levezetése a célod.

Mindehhez pedig professzionális és jól felszerelt edzőteremmel áll az Arnold Gym rendelkezésedre – hangulatos, dinamikus környezetet biztosítva ahhoz, hogy a testépítés és mozgás öröme maximális élményt nyújtson számodra.

Az eredmények fokozása érdekében egyre több tanulmány számol be a kardió edzés fontosságáról a súlyzós edzések mellett.
Mi az a kardio edzés?
A kardio nagyon egyszerűen egy olyan edzés, aminek során a szervezet megnövekedett pulzus és oxigénhasználat mellett végez valamilyen fizikai tevékenységet. Ilyen például a futás és a kerékpározás, melyekre a kardio gépek használalta által könnyűszerrel lehetőséged van.

“Mozogni boldogság!” – Neked is ez a tapasztalatod? Vagy még csak láttad néhány barátodon, hogy edzés után mennyivel jobb a kedve és mindig fitten, jókedvűen kezdi a napját? Légy részese egy energikus, vidám közösségnek, a csoportos Aerobic edzéseken és váljon életmódod sportosabbá, tudatossá, hogy teljeskörű és boldog életet élj!

Az Arnold Gym-ben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az Aerobic órák, melyek lehetőséget kínálnak Neked arra, hogy csoportosan, jó hangulatban hozzátok ki magatokból a maximumot!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 23:00
K e d d 06:00 - 23:00
S z e r d a 06:00 - 23:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 23:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 22:00
V a s á r n a p 08:00 - 22:00

Arnold GYM Sportcentrum legutóbbi hírei

Arnold GYM Sportcentrum - Squash - AYCM M 2014

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, náluk megtalálod számításod megújult termükben. A megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Te

Arnold GYM Sportcentrum - Squash - AYCM M 2014

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, náluk megtalálod számításod megújult termükben. A megnövekedett és változó igények kielégítése igen komoly feladat. Te