Aum Jóga Astoria Lásd órarend

Budapest VII | Károly krt. 3/A
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Jóga
hatha jóga / iyengar jóga / jóga / kismama jóga / yin jóga

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Az elfogadóhelyről

Jógaközpont a belváros szívében, az Astorián. Megnyugtató környezet elszigetelve a nyüzsgéstől, ahol csak magadra figyelhetsz.
Tradícionális jóga iskolák nemzetközileg elismert képzéseit végzett oktatóik az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció, a Sivananda és más stílusokban tartják foglalkozásaikat. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni.
Termeik segédeszközökkel jól felszereltek, csak egy kényelmes gyakorlóruhát vigyél magaddal, amely nem akadályoz a mozgásban. A foglalkozások előtt és után frissen készült gyógy- és gyümölcsteákkal várnak.

Mit jelent az AUM?
A jóga a Lélek Valóságát az AUM szóval szimbolizálja. Az AUM szó magában foglalja a Lélek és a Természet kettősségét, a sokaságot és az egységet, a valóságot és a káprázatot, végeredményben tehát mindent, ami van és ami létezőnek látszik.
Az AUM szó egyedülálló a maga mivoltában. Semmi sincs, ami ne rejlenék benne. AUM a kezdet és a vég, a múlt, a jelen és a jövő, az okság, az idő és a tér, az anyag, az erő és az értelem, a személyiség, az én és a személytelenség, a sötétség és a világosság, a Természet és a Lélek.
Namasté!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint