AYCM SportPass

Mi az AYCM SportPass?

Mi az AYCM SportPass kártya?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan több száz különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok,  korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák  is - látogatható korlátlanul, akár minden nap más létesítmény. Azonban egy nap csak egyszer, továbbá ugyanabba a sportlétesítménybe ugyanazzal az AYCM SportPass-szal, ugyanazon a napon csak egyszer lehet belépni.

Hogyan lehet AYCM SportPass kártyád?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass kizárólag az év végéig tartó (2019. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomag szerinti Rendelkezésre Állási Díj - a belépéstől kezdve a sportszolgáltatás igénybe vételének mennyiségétől függetlenül - fizetendő a szerződés időszakának lejártáig, azaz 2019. december 31-ig.

Mi szükséges a tagsághoz?

ALL YOU CAN MOVE SportPass-t csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett ALL YOU CAN MOVE SportPass programnak.
*Társkártyát igényelni csak személyesen az Ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával lehet!

További tudnivalók a kártyaigénylésről

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass Főkártya és Társkártya kiváltására nem jogosult az a személy, aki: igazolt versenyzője valamely sportklubnak/szövetségnek; hivatásos-, profi- vagy amatőr versenysportoló (ideértve egy adott sportlétesítmény által meghirdetett, a létesítmény saját keretei között megrendezésre kerülő versenyen való részvétel); bármilyen sportban versenyző, sportoktató, edző vagy tréner, edzői, sportolói képzésben vesz részt; nincs 8 órás bejelentett munkaviszonya; tanuló; nyugdíjas; hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai és esztétikai állapot (különösen, ha rendvédelmi szervnél vagy biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell); hivatásánál, munkakörénél vagy tulajdonosi részesedésénél fogva, illetve hozzátartozói viszonyra tekintettel a sportlétesítménybe való belépésre, illetve egy adott sportlétesítmény szolgáltatásainak igénybevételére egyébként jogosult (pl.: tulajdonos, recepciós, illetve a sportlétesítményben egyéb alkalmazott, vagy ezek közeli hozzátartozója).

 

Használd ki életed
Minden percét
Egy kártya, számtalan lehetőség

AYCM hűségprogram

Örömmel tapasztaljuk, hogy nagyon sokan és egyre többen éltek az ALL YOU CAN MOVE-ban rejlő korlátlan sportolási lehetőséggel és több éve remélhetőleg elégedetten használjátok multifunkcionális sportbérleteteket. Az ALL YOU CAN MOVE hűségprogramja keretén belül szeretné honorálni leghűségesebb tagjait: azon Klubtagjainkat, akik megszakítás nélkül legalább 2 vagy 3 éve rendelkeznek ALL YOU CAN MOVE SportPass-szal, azokat ajándékkal lepjük meg az Ügyfélszolgálati irodánkban.

Szeretnénk, ha továbbra is Klubtagunk maradnál, s mivel eddigi hűségedet nagyra értékeljük, épp ezért engedd meg, hogy megbecsülésünk jeléül megajándékozzunk

egy ALL YOU CAN MOVE pólóval, ha 3 teljes éve (2016. január 1-től), illetve
egy ALL YOU CAN MOVE bögrével/zsákkal/shakerrel, ha 2 éve (2017. január 1-től)
megszakítás nélkül rendelkezel ALL YOU CAN MOVE SportPass-szal.

*az AYCM Hűségprogramban csak azok az AYCM Klubtagok vehetnek részt akiknek XS/S/M/L/XL/XXL SportPass-szuk van!