AYCM SportPass

Mi az AYCM SportPass?

Mi az AYCM SportPass kártya?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy olyan multifunkcionális sportbérlet, mellyel országosan több száz különböző sportlétesítmény - fitnesztermek, uszodák, boxtermek, jógatermek, mászótermek, atlétikai pályák, tánccentrumok,  korcsolyapályák, golfpályák, squashpályák, teniszpályák illetve rúdtánc órák  is - látogatható korlátlanul, akár minden nap más létesítmény. Azonban egy nap csak egyszer, továbbá ugyanabba a sportlétesítménybe ugyanazzal az AYCM SportPass-szal, ugyanazon a napon csak egyszer lehet belépni.

Hogyan lehet AYCM SportPass kártyád?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass kizárólag az év végéig tartó (2019. december 31.) hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomag szerinti Rendelkezésre Állási Díj - a belépéstől kezdve a sportszolgáltatás igénybe vételének mennyiségétől függetlenül - fizetendő a szerződés időszakának lejártáig, azaz 2019. december 31-ig. Ha van CHERRISK Balesetbiztosításod, és egy sérülés esetén nem tudsz sportolni, a biztosító két hónapra (és legfeljebb 20 ezer forintig) megtérítheti az AYCM SportPass-szod díját (amennyiben természetes személyként, közvetlenül az AYCM-nek fizeted a Rendelkezésre Állási Díjat). Balesetbiztosításodat 2019. március 15. után tudod megkötni. További részletek és feltételek ITT olvashatók. 

Mi szükséges a tagsághoz?

ALL YOU CAN MOVE SportPass-t csak az a személy jogosult vásárolni, akinek Magyarországon bejelentett, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonya van és munkáltatója partnere a KLUB Rekreáció Kft. által üzemeltetett ALL YOU CAN MOVE SportPass programnak.
*Társkártyát igényelni csak személyesen az Ügyfélszolgálaton, az utolsó 2 havi bérpapír bemutatásával lehet!

További tudnivalók a kártyaigénylésről

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass Főkártya és Társkártya kiváltására nem jogosult az a személy, aki: igazolt versenyzője valamely sportklubnak/szövetségnek; hivatásos-, profi- vagy amatőr versenysportoló (ideértve egy adott sportlétesítmény által meghirdetett, a létesítmény saját keretei között megrendezésre kerülő versenyen való részvétel); bármilyen sportban versenyző, sportoktató, edző vagy tréner, edzői, sportolói képzésben vesz részt; nincs 8 órás bejelentett munkaviszonya; tanuló; nyugdíjas; hivatásának betöltéséhez elengedhetetlenül szükséges a jó fizikai és esztétikai állapot (különösen, ha rendvédelmi szervnél vagy biztonsági szolgálatnál dolgozik, vagy modell); hivatásánál, munkakörénél vagy tulajdonosi részesedésénél fogva, illetve hozzátartozói viszonyra tekintettel a sportlétesítménybe való belépésre, illetve egy adott sportlétesítmény szolgáltatásainak igénybevételére egyébként jogosult (pl.: tulajdonos, recepciós, illetve a sportlétesítményben egyéb alkalmazott, vagy ezek közeli hozzátartozója).

 

Használd ki életed
Minden percét
Egy kártya, számtalan lehetőség

AYCM hűségprogram