Beautyrobic Központ Lásd órarend

Budapest XIII | Hollán Ernő u. 9
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 19.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra
Beautyrobic

Értékeld a létesítményt

4 / 5

Megjegyzés

Bejelentkezés szükséges! +36 30 524 4951 vagy [email protected]

Az elfogadóhelyről

A Beautyrobic

Leszámolás a zsírpárnákkal, Vékony, lapos has, Leszámolás a csípőtáji felesleggel, Kerek popsi, Méregtelenítés, Bőrszépítés-feszesítés, Meleg terem, Vérpezsdítő zene, Magabiztosság fejlesztés, Stresszcsökkentés, Női energiák aktiválása, zsírégető olaj használata, cellulit stop

Hogyan épül fel az óra?
Az órán 28-32 fok van. Ionizált aromagőzt használnak és speciális zsírégető olajjal bekenik a hasi tájékot. Az óra első felében a bemelegítés után végig a csípő, a derék, a hát és a fenék átmozgatása történik! Különböző mozdulatok nagyszámú ismétlése történik. A meleg miatt ezek a mozdulatok semmiképp nem magas intenzitáson történnek. Nincs ugrálás, nincs szökdelés. A gyakorlatok pontos kivitelezése a cél! Az órán nincs koreográfia építés. Ez a szakasz erőteljes zsírégető hatást fejt ki a has és a csípő tájékra. Az óra második felében zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokat végeznek a talajon, mellyel célba veszik a kar, a combok, a fenék és a has izmait.

Hogyan készülj fel? Légy hidratált: igyál sok vizet a nap folyamán. Ne egyél 2-4 órával az óra előtt semmi nehezet. Légy kipihent.
Mit vegyél fel? Kényelmes viselet (úgy, mintha sima aerobik órára jönnél (felső legyen top vagy valami testhezállóbb)), edzőcipő
Mit hozz magaddal? Egy üveg vizet, Törülközőt. A törülköző KÖTELEZŐ! Aki elfelejtett magával hozni 500 ft-ért bérelhet egyet az órára.

Bejelentkezés szükséges! 06 30 524 4951 vagy [email protected]

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint