Bikram Yoga Buda Lásd órarend

Budapest XI | Bartók Béla út 105-113
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Jóga
bikram jóga / jóga

Értékeld a létesítményt

4.8 / 5

A létesítményről

A Bikram jóga 26 ászana (gyakorlat) egymásra épülő sorozata, amelyet 38-40°C-ra felfűtött teremben végzünk 90 percen keresztül.
A gyakorlatokat Bikram Choudhury válogatta ki a hatha jóga ászanái közül és állította a megfelelő sorrendbe. Már több ezer éve ezeket az ászanákat gyakorolják.
 
A gyakorlatok egymásra épülnek, mindig előkészítve a testet a következő ászana végrehajtására. Megdolgozzák a test minden egyes részét, friss, oxigéndús vérhez juttatják a belső szerveket, ezáltal helyreállítják egészséges működésüket.
 
A jógának e sportos irányzata különösen alkalmas gyakorlási lehetőséget teremt a nyugati világ embere számára. Javítja fizikai test állapotát, a hajlékonyságot és az egyensúlyérzéket. Ezeken felül fejleszti a koncentrációs képességet, türelemre, önuralomra és kitartásra tanít. Növeli a szellemi frissességet és hatékonyabbá teszi a stresszkezelést. Lecsendesítve a tudatot, belső békét teremt.

 

A Bikram jógát bárki gyakorolhatja, kortól és képességtől függetlenül. Kezdők is bármikor bekapcsolódhatnak. Az órákon mindenki a saját szintjén, a saját testi adottságaihoz mérten gyakorol, mégis közösen. Nem az a lényeg, hogy tökéletes legyen egy gyakorlat! Sokkal fontosabb, hogy kövesd az oktató utasításait és megtegyél mindent a helyes, kitartó és fegyelmezett gyakorlásért!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint