BinduSar Yoga Lásd órarend

Budapest VI | Jókai tér 3.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Jóga
ashtanga jóga / bindusar jóga / hatha jóga / jóga

Értékeld a létesítményt

4.9 / 5

Megjegyzés

Klubtagok a 90 perces jóga órákat plusz 800,- Ft helyszíni ráfizetés vagy 5 alkalmas bérlet - díja 2500,- Ft/hó - megvásárlása mellett látogathatják.

Az elfogadóhelyről

Központjuk egy barátságos városi menedék, ahol  jóga, ajurvéda és természetgyógyászat t együttesen szolgálja vendégeik jólétét, egészségét.

2013-ban a BinduSar Yoga megnyitotta  jógastúdióját Budapesten is, az Oktogonon. 2014-ben az iskola az elegáns Andrássy út  közelébe költözött, egy a jóga és ajurvéda számára sokkal kedvezőbb környezetbe, mégis Budapest szívében marad, így kitűnően megközelíthető minden fővárosi vagy akár átutazó jógázni vágyó számára is.
A “jóga” valójában nem más, mint test és  elme egysége. A jógával és az ajurvédával kapcsolatos bonyolult tudást Indiában hosszú évszázadok során jegyezték fel. A Bindusar Yoga oktatói az egészséges test és a tiszta elme fejlesztésének ősi módszereit igyekeznek magas színvonalon átadni. Azok, akik ezáltal elérik a belső egyensúlyt, olyan erőre és nyugalomra lelnek önmagunkban, amely a kimerítő mindennapi élet leküzdéséhez manapság szinte nélkülözhetetlen.

A BinduSar Yoga hiteles, minőségi oktatást nyújt a jóga és az ajurvéda terén egyaránt, autentikus és magasan képzett indiai, illetve nyugati tanárokkal és terapeutákkal, akik elhivatottak és azért dolgoznak, hogy a hozzájuk forduló embereknek segítsenek az egészséges test, a friss elme; vagyis a boldogság megtalálásában.
Központukban a füstölő kellemes és megnyugtó illata mellett mindig őszinte mosoly fogadja vendégeiket, így Te is biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő helyen jársz.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint