BodyCode Functional Training Nyitva

Budapest XIII | Béke utca 21-29
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra
Bodycode Addict / BodyCode Athlete / BodyCode Beavatás

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

A létesítmény szolgáltatásai az AYCM SportPass mellett havi 5000 Ft helyszíni ráfizetés mellett érhetők el.

Az elfogadóhelyről

A BodyCode, mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülről , hanem belülről is megújjulsz! Régen sportoltál? Kezdő vagy? Szeretnél egy új mozgásformát? Szeretnél magas szakmai színvonalt? Ne habozz!

A félprivát órák kitünő választás arra, hogy doppingoljátok egymást! Csapatban motiválva könyebb legyőzni Önmagad!

Body Code Beavatás
A beavatás az alapok lefektetését jelenti. Ezen a nyolc hetes kurzuson alapozzák meg a technikailag tökéletes munkát, dolgozzák ki a megfelelő mozgásmintákat, és építik ki a későbbiekhez szükséges stabilitást és mobilitást.

Body Code Athlete
A Beavatás után következő nyolc hétben magasabb fokozatra kapcsol a munka. A felépített és kidolgozott mozgásmintákra újabb, komplex gyakorlatok kerülnek, az erő fejlesztése pedig teljes gőzzel beindul. Az eddigre már megismert eszközökkel újabb technikák kerülnek a repertoárba, bővülnek a variációs lehetőségek, és jelentősen megnő a terhelés. Ebben az időszakban már megjelennek az izomtömeg növelését célzó specifikus kiegészítő gyakorlatok is. Az állóképesség javítása, és a zsírégetés is felpörög, itt válnak az eredmények szabad szemmel láthatóvá. E nyolc hét célja az átalakulás mellett a felkészülés a későbbiekre, az igazi haladó programokra.

Body Code Addict 
A haladók szintje, magaslati levegő. Ezen a szinten az edzéstervezés egyre több egyénre szabott elemet tartalmaz, az egyes mezociklusok pontos és komplex periodizációs számításokon alapulnak. A mezociklusok fókusza enyhén változó, így a sportolók teljes körű fejlődésen mennek keresztül. Az értékelések és mérések itt már kulcsfontosságú elemei az előrehaladásnak, ezért minden nagyobb szakaszt valamilyen kiértékeléssel zárnak. Az erőfejlesztés és az izomépítés érdekében komoly, nagy súlyos munka, és nagy mennyiségű kiegészítő gyakorlat szerepel minden edzésen. Immár kevésbé az új technikák megtanulására fókuszálnak, a cél elsősorban a teljesítmény, és a testkompozíció magasabb és magasabb szintre emelése. Természetesen ezekről az edzésekről sem hiányozhat az állóképességi munka, a pörgetők kemények és fárasztóak. A tanítványok eddigre már tisztában vannak a megfelelő étkezés alapjaival, de az edzők továbbra is ellenőrzik, segítik őket, hogy a befektetett edzésmunka a lehető legnagyobb mértékben megtérüljön.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 23:00
K e d d 06:00 - 23:00
S z e r d a 06:00 - 23:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 23:00
P é n t e k 06:00 - 23:00
S z o m b a t 06:00 - 20:00
V a s á r n a p 06:00 - 20:00

BodyCode Functional Training legutóbbi hírei

BodyCode Functional Training - Új AYCM elfogadóhely

A BodyCode , mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülrő

BodyCode Functional Training - Új AYCM elfogadóhely

A BodyCode , mint a Thor Gym Edzőtermi hálózat tagja a Funkcionális Edzés Világát hozza el Nektek! Ne ijedj meg! Alapjairól tanítják meg számodra az összes mozgásformát , mellyel nem csak kívülrő