Budafok Fitness Nyitva

Budapest XXII | Kertész utca 2/B
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Küzdősportok
aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / krav-maga

Értékeld a létesítményt

3.25 / 5

Az elfogadóhelyről

Lehetsz teljesen kezdő vagy profi, biztos, hogy mindent megtalálsz a teremben, hogy tökélyre fejleszd a tested. Ha teljesen kezdő vagy, ajánlják, hogy az első pár alkalomra fogadj személyi edzőt, aki külön figyelmet fordít a gyakorlatok helyes elsajátítására, amely alapja a további fejlődésnek. Csak akkor edzheszt biztonságosan súlyokkal, ha pontosan tudod, mit csinálsz!

Magas színvonallal, korszerű felszereltséggel biztosítják a hozzájuk látogatók igényeinek teljes körű kiszolgálását. A termükben mindent megtalálsz egy helyen, ezzel időt és energiát spórolva magadnak: body building, aerobic.
És ez még nem minden! Ugyanis fitness termük igényesen berendezett és kellemes hangulatú, amely szempontok szintén nem elhanyagolhatóak a mai rohanó világunkban! Manapság minden embernek szüksége van egy kis nyugalomra, és ezt náluk garantáltan meg is kapod!
Aerobic-termük tükrökkel van borítva, és kellemes pörgős zene szól az órák alatt, mely tökéletesen illik a sport jellegéhez. Oktatóik mind jólképzett szakemberek, ám kiválasztásukkor nem csak ez játszott szerepet, hanem az is, hogy kedvesen és türelemmel bánjanak a vendégekkel.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 08:00 - 22:00
K e d d 08:00 - 22:00
S z e r d a 08:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 08:00 - 22:00
P é n t e k 08:00 - 22:00
S z o m b a t 09:00 - 13:00
V a s á r n a p Zárva