Budai Callanetics Stúdió Lásd órarend

Budapest II | Margit krt. 48.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Pilates
callanetics / pilates

Értékeld a létesítményt

4.57 / 5

Megjegyzés


A létesítményről

A Budai Callanetics Stúdió, mint az egészséges életmód eszköze!

A Callanetics torna az a mozgásfajta, ami korra, fizikai állapotra való tekintet nélkül, mindenkinek segít az életmódváltásban. A Callanetics torna sajátossága, hogy úgy segít testünk karbantartásában, hogy megkímél a kellemetlen mellékhatásoktól. A Callanetics torna kíméli az ízületeket, mozgás készlete úgy lett kidolgozva, hogy elkerülje a sérüléseket, amik megkeseríthetik egy sportolni vágyó ember hétköznapjait is! A Callanetics torna segítségével úgy erősíthetjük izomzatunkat, hogy közben nem veszítjük el ízületeink flexibilitását.

A Callanetics torna nem csak önmagában művelve hatékony, nagyszerű kiegészítője minden fajta sportágnak, és esetleges sérülések és betegségekből való felgyógyulás utáni rekreációnak! (természetesen miután konzultáltunk orvosunkkal!!)

Ha a fenti sorokat olvasva megjött a kedvetek, hogy kipróbáljátok a Callanetics tornát, fontoljátok meg azt is, hogy hol próbáljátok ki ezt a mozgásfajtát! Mivel nem csak az a fontos, hogy mit sportolunk, hanem az is, hogy hol és hogyan műveljük azt! A Callanetics tornához az egyik legalkalmasabb hely a Budai Callanetics Stúdió, ahol test és lélek együtt tud felfrissülni, nyugodt családias körülmények között, ahol képzett oktatók segítségével áldozhatunk egészségünk oltárán. A Budai Callanetics Stúdió barátságos légkörében csenhettk magatoknak egy kis nyugalmat, kilépve egy órára, a rohanó világunk okozta stresszből.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p Zárva