Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz Zárva

Budakalász | Omszk park 1.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Fitness
cardio / Fitness

Értékeld a létesítményt

4.25 / 5

Megjegyzés

A fitnesztermi rész használható.

A létesítményről

A Budakalászi Sportcsarnok a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka. A Sportcsarnok Budakalászon, az Omszki tó partjától alig 30 méterre helyezkedik el, a tó és az AUCHAN hipermarket parkolója között. Az egyedülálló természetes környezet, kiváló megközelíthetőség - mind Budapest, mind az M0-áson keresztül az autópályákról - valamint a kedvező parkolási lehetőségek kedveltté tették a létesítményt az idelátogató sportolók, szurkolók, szórakozni vágyók körében.
A Budakalászi Sportcsarnokuk nemcsak a teremsportok (kézilabda, teremlabdarúgás) kedvelői számára nyújt edzéslehetőségek, de azoknak is, akik egyedül vagy kisebb csoportokban szeretnék formálni alakjukat. A felújított és kibővített edzőteremben 150 négyzetméteren végezhetnek a vendégek egyedül vagy szakavatott edző segítségével kardio és erőfejlesztő edzéseket. A Technogym Personal Selection edzőtermi gépek között mindenki megtalálja a céljainak vagy kedvének megfelelőt nemre, korra és edzettségi állapotra tekintet nélkül. Az erősítő gépek ízületkímélő módon fejlesztik és formálják az izmokat, még a legproblémásabb területeken is. Az edzőterem gépparkjának speciális jellemzője, hogy labdajátékot űző amatőr és professzionális sportolók számára alkalmas erőfejlesztő berendezéseket is elhelyezésre kerültek, hogy ők is a leghatékonyabban tudják fejleszteni izomzatukat.

Megközelítés: Auchan Budakalász parkolóján keresztül, a Mc Donald’s mellett az Omszki-tó felé továbbhaladva.

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:30
K e d d 07:00 - 22:30
S z e r d a 07:00 - 22:30
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:30
P é n t e k 07:00 - 22:30
S z o m b a t 08:00 - 21:30
V a s á r n a p 08:00 - 21:30

Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz legutóbbi hírei

Budakalászi Sportcsarnok - Fitnesz - AYCM L 2014

Budakalászi Sportcsarnok: Fitnesztermi rész használható A Budakalászi Sportcsarnok a Dunakanyar régió legnagyobb sport- és rendezvénycsarnoka. A Sportcsarnok Budakalászon, az Omszki tó partjátó