Budaörsi Teniszcentrum Lásd órarend

Budaörs | Baross utca 161.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Tenisz
tenisz

Értékeld a létesítményt

4 / 5

Megjegyzés

Tenisz a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti.

A létesítményről

A Budaörsi Teniszcentrum 1997-ben nyitotta meg kapuit. A 16 salakos teniszpályából 3 center pálya méretű. Télen 6 pálya kerül lefedésre két hárompályás légtartásos sátorral. Hangulatos klubházuk zuhanyzós férfi és női öltözőkkel, büfével, társalgóval várja a teniszkedvelőket.

Április közepétől október végéig szabadtéren lehet teniszezni, a téli hónapokban a sátorral fedett pályákon. Mindkét esetben telefonos pályafoglalás szükséges, kérjük a 06 20 9844 733-as számon jelezzétek a pályaigényt.

Amennyiben szívesen megtanulna teniszezni edzőik akár a kezdőtől a haladóbb szintig egyénileg vagy csoportban is foglalkoznak bármely napszakban a sportolni vágyókkal. AYCM kártyával rendelkezőknek így csak az edzés díját kell kifizetni, a pályadíjat megspórolhatják!

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Bejelentkezés szükséges
K e d d Bejelentkezés szükséges
S z e r d a Bejelentkezés szükséges
C s ü t ö r t ö k Bejelentkezés szükséges
P é n t e k Bejelentkezés szükséges
S z o m b a t Bejelentkezés szükséges
V a s á r n a p Bejelentkezés szükséges

Budaörsi Teniszcentrum legutóbbi hírei

Budaörsi Teniszcentrum - AYCM L 2014

Tenisz a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a m