Budapest Egyszusz - Víz Alatti Hoki Zárva

Budapest XIII | Népfürdő utca 36. (Duna Aréna)
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Víz alatti hoki / Vízisportok
víz alatti hoki

Értékeld a létesítményt

0 / 5

Megjegyzés

Az edzéseken való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36-30-556-9292-es telefonszámon, Andics Árpádnál. Az edzéseken való aktív részvételhez vízbiztos úszástudás szükséges. Új belépők esetén az Elfogadóhely 1 hónapig díjmentesen biztosítja a sportág speciális felszereléseit, mint ütő, kesztyű és korong. Előzetesen egyeztetett megbeszélés esetén az Elfogadóhely tud biztosítani egyéb szükséges felszeretést is, mint uszony, maszk és pipa.

Az elfogadóhelyről

A vízihokit egy 25 x 15 méteres, legalább 2 méter mély medence alján játsszák.Egy csapat 10 főből áll. Ebből hat az aktív játékos és négy a csere. A meccs folyamán folyamatos a csere. Egy mérkőzés kétszer 15 perces félidőből áll. A játékosok uszonnyal, maszkkal és légzőcsővel vannak felszerelve.
A játék lényege, hogy egy másfél kilós műanyaggal bevont ólomkorongot a játékos az ütőjével az ellenfél 3 méteres kapujába juttassa.
Három bíró vezeti a mérkőzést. Ebből kettő a vízben, egy - a főbíró - a partról irányítja a játékot. A bírók kézjelekkel kommunikálnak. A főbíró egy víz alatt is hallható hangjelzéssel állítja le, vagy indítja el a játékot.
A játék szabályai megengedik a kemény és energikus játékot, de határozottan fellépnek a durva, sportszerűtlen és passzív játék ellen. A szankció szabadlövés, büntető, vagy kiállítás is lehet.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 19:30 - 22:00
K e d d Zárva
S z e r d a 19:30 - 22:00
C s ü t ö r t ö k Zárva
P é n t e k Zárva
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva