Center Fitness Zárva

Budapest XIII | Váci út 81.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Fitness
Fitness

Értékeld a létesítményt

2.78 / 5

Megjegyzés

A TRX szolgáltatás nem elérhető AYCM kártyával

Az elfogadóhelyről

Az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Center Point irodaházban nyitotta meg kapuit 2007-ben a Center Fitness és Mozgásstúdió.
A fitness klub közel 500 négyzetméteren a legmodernebb felszereltséggel ellátott, otthonos, udvarias, környezetben és felkészült szakmai vezetéssel kínálja szolgáltatásait.
Termük az Amerikából származó úgynevezett Worksite Wellness koncepciót követi. A Worksite Wellness és a Life Fitness szorosan összefüggenek, mindkettő Amerikából átvett edzési program és metódus, kifejezetten irodaházakra és dolgozóik számára kialakított, helyben – épületen belül – megoldott mozgáslehetőség, illetve annak elérhetősége.
A mozgás, mint életérzés = Life Fitness.
A csoportos foglalkozásokon túl a Circuit Training eszközparkja is egyszerre 12-14 ember hatékony és közös edzését teszi lehetővé.
A kondicionáló terem kialakításában is arra törekedtek, hogy akik nem szeretik a tömeget, illetve családias meghitt környezetre vágynak, azok is merjenek átlépni az edzőterem küszöbén. A náluk található gépek, eszközök, súlyok, elsősorban ezen célcsoport igényei szerint lettek kialakítva.
Az aerobik teremben kiemelt hangsúlyt fektettek a női tornákra, szinte minden korosztály számára kínálnak programokat, mozgás lehetőségeket.
Mivel stresszel teli, rohanó világunkban mindannyiunk számára egyre fontosabbá válik egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, a munkával töltött idő és a pihenés egyensúlyának megteremtése, kevés szabadidőnk hasznos eltöltése, így céljuk, hogy azokkal is megkedveltessék a mindennapi mozgást, akiknek ez korábban nem volt fontos és felüdülést nyújtsanak egy stresszes, fáradt nap után.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 21:00
K e d d 06:30 - 21:00
S z e r d a 06:30 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 21:00
P é n t e k 06:30 - 21:00
S z o m b a t 09:00 - 16:00
V a s á r n a p 12:00 - 16:00

Center Fitness legutóbbi hírei

Center Fitness - AYCM S 2014

Termük a XIII. kerületben az Árpád híd Pesti oldalán található a Center Point Irodaházban. Korszerű gépek, aerobic órák, szauna, manikűr-pedikűr, masszázs, kozmetika várja a sportolni vágyókat. Ter