Crossfit Corvinus Nyitva

Budapest XVIII | Gyömrői út 118.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés
cross terem / CrossFit

Értékeld a létesítményt

4.73 / 5

Az elfogadóhelyről

Edzőtermük arra az elgondolásra épül, hogy a hozzájuk belépő tanítványok kizárólag edzői felügyelet mellett edzhetnek, legyen szó akár a kiscsoportos személyi edzéseikről, vagy a nagycsoportos óráikról. Hisznek abban, hogy csapatban jó az edzés. Ha egy kivételes közösség része lehetsz, az edzésen az edződ folyamatosan felügyeli a munkádat, és nemcsak levezeti az edzést, hanem tanít is, sokkal gyorsabban érheted el a céljaidat.

Céljuk egy olyan közösség felépítése, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző mozgásformát, akár egy sportsérülésből épült fel, akár egy már meglévő magas szintű fizikumot szeretne új szintre emelni. Mindezek mellett lehetőséget biztosítanak minden kedves tanítványuk számára az élethosszig tartó mozgásra kiegészítve számos rendezvénnyel, továbbképzéssel, extrém fizikumot igénylő kihívással, speciális, a komolyság határait enyhén súroló, rendhagyó eseménnyel.

Órakínálatuk a funkcionális edzéstípusok teljes skáláját lefedi. Kezdőik számára Basic óratípusuk jelenti a belépőt a CrossFit világába, míg a Cross óráik már zömmel a klasszikus CrossFit alapokon nyugszanak. Ha a TRX szerelmese vagy, neked találták ki a Calisthenics órákat, ahol a felfüggesztéses edzést kombinálják a Fegyencedzéssel és nagy mennyiségű core traininggel. Ha nehezen mozogsz, merevek az ízületeid, a Mobility órákon eljuthatsz a mozgás teljes szabadságáig.

Köredzéses óráik a változatosságra és a feladatok sokszínűségére épülnek, de a Girya is képviselteti magát kínálatukban, csakúgy, mint a forradalmi csoportos testépítés (QLT), ami színvonalban már a személyi edzéshez közelít. Ha pedig egyéni edzést szeretne valaki végezni termükben, az open gym szolgáltatással ezt is megteheti.

Kettlebell, Köredzés óratípusok: hamarosan.


Várnak szeretettel a Műhelyben!

 

 

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p Zárva