Diamond Fitness és Wellness Zárva

Érd | Favágó u. 107.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Jóga / Pilates
aerobic / alakformálás / cardio / Fitness / has, láb, popsi / jóga / kettlebell / kondi / pilates / Stretching / zumba

Értékeld a létesítményt

4.1 / 5

A létesítményről

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten ( a 2.szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekeznek kedveskedni a hozzájuk fordulóknak, így termükben a klasszikus aerobik foglalkozásaikon felül (step aerobik, zsírégető aeroik), alakformáló órák, valamint a legújabb fitness irányzatnak megfelelő foglalkozások (pl.pilates, spinning) folynak.
A 3. szinten a fitness terem kapott helyet, melyet a legmodernebb Technogym cardio és erősítőgépekkel (közel 40) szereltek fel, ezek ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Termükben egész nap szakképzett teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.
Az alagsori szinten helyezkedik el a wellness részleg, melyben a következő szolgáltatások közül választhatnak: pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, aromaterápiás kamra, masszázszuhany, tepidárium valamint gyógynövényes teasarok kandallóval.
Ne feledkezzünk el azonban a hátsó épületről sem, ahol két, az európai versenyszabványnak megfelelő squash pálya várja az intenzív mozgás szerelmeseit. Ráadásul nem csak pályát bérelhetnek, hanem megfelelő felszerelést is.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:00
K e d d 07:00 - 22:00
S z e r d a 07:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:00
P é n t e k 07:00 - 21:00
S z o m b a t 09:00 - 17:00
V a s á r n a p 09:00 - 14:00

Diamond Fitness és Wellness legutóbbi hírei

Diamond Fitness és Wellness - AYCM M 2014

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten ( a 2.szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekeznek kedveskedni a hoz