Dollhouse Rúdtánc Stúdió Lásd órarend

Budapest V | Petőfi Sándor utca 11. 2em. 10.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Jóga / Rúdtánc / Tánc
aerial jóga / boot camp / pole power / pole stretch / poledance / rúdtánc / salsa poledance / showgirl poledance / zumba

Értékeld a létesítményt

5 / 5

A létesítményről

A rúdtánc nemcsak egy látványos, erő- és ügyességi elemekben bővelkedő akrobatikus sportág, hanem egyben előadó művészet és az önkifejezés egy eszköze is. A Szent István körúti Dollhouse Stúdióban több mint 15 féle óratípust kínálnak komplex edzéstervvel, alakformálással, fogyással, és a mozgás örömével. A technikai órák során az akrobatikus és erő elemeket sajátíthatod el a teljesen kezdő lépésektől haladva az egyre nehezebb, bonyolultabb elemek felé. 1-től 5 szintig sorolták be a trükköket, melyeket mindig 1-1 vizsga letételével tanulhatsz tovább.

Szent István körúti iskolájukban a rúdtáncon kívül sok más óratípust is kipróbálhatsz, amik valamilyen módon kapcsolódnak a rúdhoz. Égesd a zsírt, formáld az alakod erősítő, állóképesség növelő, nyújtás, balett és táncos-koreografikus óráikon!

Ha kipróbálnál valami igazán egyedit, látogass el egy légtorna órára! A nőies és elegáns Aerial Hammock vagy a könnyed és légies Aerial Hoop különleges kihívásokat tartogat számodra.
Új, kondíciófejlesztő mozgásformát keresel vagy levezetnéd a mindennapi stresszt? Válaszd a Szent István körúti Stúdiót, hiszen heti 2 alkalommal boksz edzéseken vehettek részt. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges, hiszen a létszám limitált!

Kipróbálnád a legújabb trendeket? Gyere Beautyrobic órára, amely nemcsak kiváló alakformáló edzés, hanem önbizalmat ad és magabiztossá tesz! A hatékony zsírégetés érdekében az órán hősugárzókat és egy speciális zsírégető olajat is használnak, a mozdulatok pedig igazán nőiesek és mindenki számára kivitelezhetőek!

Szereted a nyugodt, relaxáló órákat? Fontos számodra a nyújtás? Az Órarendben megtalálod a streching könnyített és extrém változatát is, az edzéseken pedig bárki részt vehet, előképzettség nem szükséges a mozdulatok kivitelezéséhez.

Az órákon képzett trénerektől tanulhatsz, Bardóczy Ilka kétszeres világbajnok és Európa-bajnok oktató, vezető trénerük Presinszki Ákos, Magyarország egyetlen akkreditált rúdfitness tréner végzettséggel rendelkező férfi rúdtánc oktatója, illetve náluk tanít Holoda Péter is, a 2014-es Mr. Poledance verseny hazai győztese is.  

Ha felkeltették az érdeklődésed, akkor keresd Őket bátran e-mailben ([email protected]) vagy telefonon (06 31 319 5000)

 

 A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Órarend szerint
K e d d Órarend szerint
S z e r d a Órarend szerint
C s ü t ö r t ö k Órarend szerint
P é n t e k Órarend szerint
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva

Dollhouse Rúdtánc Stúdió legutóbbi hírei

Dollhouse Rúdtánc Stúdió

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! DOLLHOUSE RÚDTÁNC STÚDIÓ A Visegrádi utcai és a Wesselényi utcai termeik bezárnak, és április 22-én a Szent István krt. 17.szám alatt nyitnak újra, egy nagyobb, közös term

Dollhouse Rúdtánc Stúdió - AYCM L 2014

A Dollhouse egy olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, a testi-lelki egészség, a kiegyensúlyozottság, a boldogság, amelyet a rendszeres sport és példaértékszerű élet