Dollhouse Rúdtánc Stúdió Lásd órarend

Budapest V | Petőfi Sándor utca 11. 2. em. 10.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Rúdtánc
aerial hoop / Beautyrobic / hot stretch / poledance / rúdtánc / showgirl poledance / twerk

Értékeld a létesítményt

5 / 5

A létesítményről

A rúdtánc nemcsak egy látványos, erő- és ügyességi elemekben bővelkedő akrobatikus sportág, hanem egyben előadó művészet és az önkifejezés egy eszköze is. A Szent István körúti Dollhouse Stúdióban több mint 15 féle óratípust kínálnak komplex edzéstervvel, alakformálással, fogyással, és a mozgás örömével. A technikai órák során az akrobatikus és erő elemeket sajátíthatod el a teljesen kezdő lépésektől haladva az egyre nehezebb, bonyolultabb elemek felé. 1-től 5 szintig sorolták be a trükköket, melyeket mindig 1-1 vizsga letételével tanulhatsz tovább.

Szent István körúti iskolájukban a rúdtáncon kívül sok más óratípust is kipróbálhatsz, amik valamilyen módon kapcsolódnak a rúdhoz. Égesd a zsírt, formáld az alakod erősítő, állóképesség növelő, nyújtás, balett és táncos-koreografikus óráikon!

Az órákon képzett trénerektől tanulhatsz, Bardóczy Ilka kétszeres világbajnok és Európa-bajnok oktató, vezető trénerük Presinszki Ákos, Magyarország egyetlen akkreditált rúdfitness tréner végzettséggel rendelkező férfi rúdtánc oktatója, illetve náluk tanít Holoda Péter is, a 2014-es Mr. Poledance verseny hazai győztese is. 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p Zárva

Dollhouse Rúdtánc Stúdió legutóbbi hírei

Dollhouse Rúdtánc Stúdió

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY! DOLLHOUSE RÚDTÁNC STÚDIÓ A Visegrádi utcai és a Wesselényi utcai termeik bezárnak, és április 22-én a Szent István krt. 17.szám alatt nyitnak újra, egy nagyobb, közös term

Dollhouse Rúdtánc Stúdió - AYCM L 2014

A Dollhouse egy olyan életszemléletet képvisel, melynek középpontjában a nőiesség áll, a testi-lelki egészség, a kiegyensúlyozottság, a boldogság, amelyet a rendszeres sport és példaértékszerű élet