Factory Mászócsarnok Zárva

Miskolc | Kiss Ernő u. 25.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Falmászás
Falmászás

Értékeld a létesítményt

4.73 / 5

Megjegyzés

A helyszínen bérelhető eszközök díja az AYCM SportPass-on felül fizetendő.

A létesítményről

Miskolcon van az ország 2. legnagyobb fedett mászóterme. Ha tudod miről van szó, de még nem próbáltad, ha nem tudod mindenképpen érdemes őket meglátogatnod. 10m magas és 400 m2-er a falfelületük, melynek egy része egy egyedülálló boulder tömb. Ott mászhatsz kötéllel vagy anélkül, ha van felszerelésed azzal, ha nincs adnak.
Ha kell egy bika alkar, erős ujjak, szálkás váll és hát!? Az út mindezekhez rajtuk át vezet , az adrenalinról pedig már ne is beszéljünk…Falmestereik, tapasztalt mászók, tudnak neked újat mutatni és a testi épségedre is vigyáznak!

Az edzések a bemelegítés után minden hozzájuk látogató számára személyre szabottan folytatódnak, ami azt jelenti, hogy ki-ki a maga képességeinek és igényeinek megfelelően kapja a feladatokat. Boulderezésen keresztül tanítják a technikát és fejlesztik a max- és ujjerőt, nehézségi mászással és hosszabb boulderekkel az állóképességet. Azok számára, akik keményebb munkára kívánják fogni magukat, külön erősítést tartanak, természetesen mászás specifikus jelleggel. Az erősítés is a mászás minőségének javítását célozza meg. Különböző húzódzkodások, speciális fekvőtámaszok, egyszerűbb gyűrű gyakorlatok, mászáshoz szükséges könnyű egykezes súlyzóval végzett edzésmunka egészíti ki a mászást.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Zárva
K e d d 14:00 - 22:00
S z e r d a Zárva
C s ü t ö r t ö k 14:00 - 22:00
P é n t e k 14:00 - 22:00
S z o m b a t 12:00 - 20:00
V a s á r n a p Zárva