Fitness 5 & Gym Campona Zárva

Budapest XXII | Nagytétényi út 37-43. Campona
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Spinning / TRX / Wellness és Szauna
aerobic / alakformálás / core training / CrossFit / dance aerobic / Fitness / gerinctorna / kangoo / kettlebell / kondi / spinning / TRX / wellness / zsírégetés

Értékeld a létesítményt

2.86 / 5

Megjegyzés

A Kangoo cipő bérlés plusz 500 Ft helyszíni eszközhasználati díj mellett érhető el. 

A létesítményről

Az eddig Sport8 Fitness néven ismert edzőterem a "Fitness 5 & Gym" tagja lett. Számos budapesti és Pest megyei településen működtetnek fitness centrumokat vendégeik nagy örömére.
A "Fitness 5 & Gym Campona" nem csupán egy névváltoztatást jelent a terem számára, hanem teljes átalakulást. Amit a náluk sportoló vendégek már most is tapasztalhatnak. Edzőtermüket 150nm-rel bővítették, az aerobic terem pedig 180nm alapterületen épült újjá. Felújított spinning termekkel és különteremmel, a wellness részleggel és öltözőkkel várják Vendégeiket.

Professzionális Life Fitness és Technogym Cardio, Panatta erősítő gépekkel várnak Budatétényben a Campona fitnesztermében az edzeni vágyókat.
Céljuk az életminőség javítása, a kitűzött eredmények sikeres elérése akár az izomépítés, a fogyás vagy a rehabilitáció területén.
Hiszik, hogy a rendszeres mozgàs által teljesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.
Ebben szeretnének segítséget nyújtani!

Szolgáltatásaik magas színvonalát garantálja, hogy munkatársaik kiemelkedő képzettséggel és jó kapcsolatteremtő képeséggel rendelkeznek.
A Spinning, Cross Training, Aerobic órák széles választéka mellett számos edzéslehetőséget biztosítanak, folyamatosan bővülő órákkal a vendégek igényeinek figyelembevételével.

Sportközpontjuk ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezik. FREE WIFI. Várnak szeretettel minden kedves érdeklődőt, aki sportolni, kikapcsolódni szeretne!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:00
K e d d 06:00 - 22:00
S z e r d a 06:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:00
P é n t e k 06:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Fitness 5 & Gym Campona legutóbbi hírei

Fitness 5 & Gym Campona és Savoya - Díjmentes szolgáltatások

Sport8 Fitness - AYCM S 2014

2010. január első napjaiban nyitotta meg kapuit, a Campona bevásárlóközpontban a SPORT8 FITNESS & WELLNESS CENTRUM. Az egészség szolgálatában, közel 800 négyzetméteren kínálják szolgáltatásaika