Fitness Factory - Alapcsomag Nyitva

Budapest XIII | Róbert Károly krt. 54-58.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Jóga / Küzdősportok / Spinning / Tánc / Wellness és Szauna
aerobic / alakformálás / body art / cardio / core training / Csoportos óra / dance aerobic / dance step / fit ball / fit-fight / Fitness / gerinctréning / hot iron / jóga / kangoo / kondi / kondicionáló torna / spinning / stretching / szauna / tae bo / wellness / zumba

Értékeld a létesítményt

3.39 / 5

Megjegyzés

Az alapcsomag NEM tartalmazza a törölközőt és a gyermekmegőrző igénybevételét. Nem alapszolgáltatásnak számító csoportos órák, melyeket lehet AYCM kártyával látogatni, de plusz díj ellenében:
-1000.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) a spartan fighter, a girja, kranking és a TRX-1200.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) boksz-900.-Ft különbözeti jeggyel igénybe vehető (+AYCM kártya) plusz egy csoportos órára belépés.

A létesítményről

A Fitness Factory sportközpont az elmúlt évek egyik legközkedveltebb Fitness és Wellness Komplexuma, ahol a legújabb fitness trendeket követheted és próbálhatod ki.

A Material Design Center 5. emeletén lévő fitneszterem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 3 aerobik terem, a TRX terem, a spinning terem, a fitnesz rész, a cardio részleg, a Kranking terem és a számtalan ingyenes szolgáltatás teszi lehetővé.

Gépeik a korszerű Life Fitness termékcsalád gépeivel vannak felszerelve. Cardio gépeik között megtalálhatóak a futógépek, ellipszistrénerek, wave gépek, taposógépek, kerékpárok, karergométer. A súlyzós teremben többek között speciális Hammer erőfejlesztő gépek találhatóak.

Szabadtéri teraszuk, rengeteg lehetőséget rejt magában, akár egy napfelkeltés futásra a 300 négyzetméteres rekortán futópályán, akár egy napnyugtás edzésre, csodálatos kilátással. Edzésed kipihenheted a wellness részükön, ahol bioszauna, infraszauna és finn szauna is megtalálható. Napozó Teraszukon pedig feltöltődhetsz energiával és napfénnyel!
 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 22:30
K e d d 06:00 - 22:30
S z e r d a 06:00 - 22:30
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 22:30
P é n t e k 06:00 - 22:30
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Fitness Factory - Alapcsomag legutóbbi hírei

Tekerj a teraszon a Fitness Factory-ban!

Csütörtökön 19 órától 90 perces tekerés a teraszon. Színpadon Tücsök Márti Szonja & Anett Vallus A biciklik száma korlátozott, ezért bejelentkezés szükséges a recepción!

Fitness Factory-tól csak Nektek!

Fitness Factory - AYCM M 2014

A Fitness Factory sportközpont 2008. szeptember 8-a óta várja sportolni vágyó vendégeit. A Material Design Center 5. emeletén lévő fitnesz terem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettáva