Fitness Pláza (Terrapark Fitness) Zárva

Budaörs | Távíró köz 2.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness / Spinning
aerobic / alakformálás / Fitness / spinning / step aerobic / zumba

Értékeld a létesítményt

3.86 / 5

A létesítményről

A terem  megnyitására Budaörs irodaparkjában került sor 2002 áprilisában. Ez idő alatt mint Alexandra Fitness üzemelt, majd 2007 május 2.-a óta Terrapark Fitnessként látja konditeremvendégül a sportolni vágyókat. A központ mintegy 600 m2 alapterületű, ahol helyet kapott egy 150 m2-es aerobic terem, kondi terem, finn és infra szauna, szolárium, gőzkabin, masszázs és egy rendkívül jól felszerelt, folyamatosan bővülő vitaminbár, táplálék-kiegészítők széles választékával. A termet az olasz Panatta cég, illetve az amerikai Biotech cég Sports Art gépeivel rendezték be, amely vezető szerepet tölt be a nemzetközi és a hazai fitness piacon egyaránt, megbízhatósága emeli ki konkurensei közül.

Néhány éve hazánkban is teret nyert az a felfogás, amely a fejlett ipari országokban már gyakorlat, miszerint az íróasztalhoz vagy számítógéphez kötött alkalmazottak konditerem természetes mozgásigényét korszerű fitnesstermekben kell kielégíteni. Tudományosan bizonyított tény, hogy a szellemi munkát végzők erősítőképessége nagyban csökken megfelelő fizikai terhelés hiányában. A Terrapark Fitness / előtte: Alexandra Fitness / megalakulása óta méltán élvezi a Magyarországon működő hazai és külföldi tulajdonú cégek bizalmát. Vendégeik szabadidejük hasznos eltöltéséhez munkatársaiktól minden segítséget megkapnak. Büszkék arra, hogy az évek során fő tevékenységeik; az aerobik, fitness, wellness, testépítés, erőemelés nem versenyszerű oktatása mellett bajnokokat is neveltek ezekben a sportágakban.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:40 - 22:00
K e d d 06:40 - 22:00
S z e r d a 06:40 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 06:40 - 22:00
P é n t e k 06:40 - 22:00
S z o m b a t 08:40-16:00
V a s á r n a p Zárva

Fitness Pláza (Terrapark Fitness) legutóbbi hírei

Terrapark Fitness - AYCM M 2014

A terem  megnyitására Budaörs irodaparkjában került sor 2002 áprilisában. Ez idő alatt mint Alexandra Fitness üzemelt, majd 2007 május 2.-a óta Terrapark Fitnessként látja konditeremvendégül a spor