Flex Gym - crosstraining, fight és street Zárva

Budapest I | Márvány utca. 17.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.200 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Küzdősportok / Wellness és Szauna
cardio / CrossFit / fit-fight / g-flex / szauna / személyi edzés / testépítés

Értékeld a létesítményt

4.33 / 5

Megjegyzés

Szauna, infraszauna látogatható AYCM Sportpass-szal.

A létesítményről

A FLEX GYM egy magas színvonalú, minden szakmai szempontnak megfelelő profi edzőterem, hanem egy különlegesség, amerikai stílusával szinte egyedülálló konditerem az országban. Nem véletlen, hogy számos magyar testépítő és fitness versenyző jár ide edzeni, mint például Tóth Dani, Molnár Péter, Sára György, Berkes László, Berkes Eszter, Nagy Bettina, Szeberényi Éva, Besze Edina, Fekete Balázs, Varga Attila, Péter Livi, Horváth Enikő, Hegedűs Anita, Lauter Viktor, Vladár Tamás (a Team Flex Gym Egyesület alelnöke), és Czégény Csaba (erőemelő. A felsorolt versenyzők nem mind kizárólag csak a Flex-ben edzenek, vannak, akik csak edzőjükhöz jönnek ide heti egy-két alkalommal, a többi edzésüket máshol tartják. De ezzel nincs is baj, hisz köztudott, hogy nem hülyeség a több teremben való edzés, ugyanis a különböző gépek különböző szögekben stimulálják izmainkat, így sokkal hatékonyabban tudunk fejlődni.

Vannak, akiknek a FLEX GYM a második otthonuk, hisz nem csak itt edzenek, de személyi edzőként is itt fogadják vendégeiket, így szinte egész napjukat itt töltik. Aki versenyzik, vagy van versenyzőismerőse, vagy csak simán jártas a témában, az tudja, hogy mennyire fontos a 2-3óránkénti étkezés egy versenyfelkészülés, vagy egy diéta során. Ebben úgy nyújt segítséget az edzőterem, hogy az ilyen igényű vendégei részére fenntart egy hűtőszekrényt, és egy mikrót. Így nem romlik meg az a hús, amit reggel magunkkal viszünk, és még este is szeretnénk enni belőle, ráadásul még meg is melegíthetjük. Valljuk be, ez nem egy többmilliárdos beruházás, mint a négyesmetró, és nem is egy NASA által kifejlesztett szupertechnológia. Mégis kevés edzőteremben láthatunk ilyet, és ez is azt bizonyítja, hogy ez az edzőterem valóban mindent megtesz a vendégek kedvéért, és nem csak egy profitorientált vállalkozásról van szó.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 23:00
K e d d 06:00 - 23:00
S z e r d a 06:00 - 23:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 23:00
P é n t e k 06:00 - 23:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 18:00

Flex Gym - crosstraining, fight és street legutóbbi hírei

Flex GYM - Crosstraining és Fight - AYCM M 2014

Flex GYM - Crosstraining és Fight egy magas színvonalú, minden szakmai szempontnak megfelelő profi edzőterem, hanem egy különlegesség, amerikai stílusával szinte egyedülálló konditerem az országban