Folyondár VASAS Sport és Tánc Zárva

Budapest III | Folyondár u. 15.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness / Jóga / Pilates / Tánc / TRX / Wellness és Szauna
aerobic / alakformálás / cardiobalett / funkcionális edzés / gerinc gimnasztika / hip-hop / jóga / kondi / NIA / nyújtóhenger / Pilates / salsafitness / szauna / TRX / zsírégetés

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

Fitnesz és csoportos órák látogathatók. NIA és felnőtt hip-hop óráknál 450 Ft különbözetet szükséges megfizetni a helyszínen.

A létesítményről

A Folyondár Sportközpont fitness termében Budapest szívében a III. kerületben Ön is edzésbe hozhatja magát, céljuk az egészség megőrzése! Családias és baráti hangulatban várják fogyni és erősödni vágyó vendégeiket! A minden korosztály számára kiváló minõségű és biztonságos edzést nyújtó LifeFitness cardiogépeik és személyi edzőik szakmai útmutatásával segítséget nyújtanak, hogy kondiba hozza magát, és elősegítse a fogyását. Az Ön által választott személyi edző először felméri céljait, edzettségi- és egészségügyi állapotát, majd a kiértékelés után elkészíti személyre szabott edzéstervét. Az edző szaktudása, motiváló ereje és folyamatos felügyelete az Ön edzésének hatékonyságát a többszörösére növeli, kitűzött céljának elérése így egyszerűbbé válik. A fitnessteremben a  cardiogépeken Ön edzés közben figyelemmel kísérheti kedvenc műsorait.

A Folyondár Fitness nemcsak egy konditerem, hanem egy olyan edzőterem, ahol szakemberek segítségével nem megerőlteti szervezetét, hanem „edzésbe hozza”. Olyan megoldásokat kínál, melyek közül mindenki talál magának tetszőt kortól, és nemtől függetlenül. Emellett pedig lehetőség van új emberek megismerésére is. Csökkentik a rendszeres mozgással a stresszt, idegességet, és koleszterinszintünket.

A lényeg először is az, hogy szervezetünk működését aktiváljuk, anyagcserénk felgyorsuljon, ugyanis a rendszeres testmozgástól, így a fogyókúrázni akaróknak is tökéletes, irányt adó elvek lehetnek a fitness által javasoltak. Egyszerre mozgat testet és lelket. Minden kis porcikánkat eddzük, eközben pedig egyre jobban és kiegyensúlyozottabnak érezzünk magunkat. Az állandó mozgás ugyanis növeli az energiaszintünket, mely szintén növeli koncentrációnkat, terhelő képességünket, és nem utolsó sorban az önbizalmunkat. Így a fitness örömszerzése bizonyított, s nem csupán „placebo”.
 
Náluk a sportosság a minőség garanciája, mert különleges helyszínen, igényes környezetben, válogatott programokat biztosítanak kiváló oktatókkal. A dinamizmus pedig egyet jelent a rugalmassággal, a gyors helyzetfelismeréssel, a kreatív megoldásokkal, tartalommal és szolgáltatásokkal, a zökkenőmentes lebonyolítással.
Nekik kizárólag az fontos, hogy az Ön igényeit kielégítsék, az elvárásainak megfeleljenek. Megkülönböztetett figyelmük középpontjában Ön áll.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük keressék fel a létesítményt!

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 22:00
K e d d 07:00 - 22:00
S z e r d a 07:00 - 22:00
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 22:00
P é n t e k 07:00 - 22:00
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 08:00 - 20:00

Folyondár VASAS Sport és Tánc legutóbbi hírei

FOLYONDÁR TÁNCCENTRUM

Jó hírünk van a táncok szerelmeseinek! A FOLYONDÁR TÁNCCENTRUM holnaptól már LARGE AYCM SportPass-szal is látogatható!! http://allyoucanmove.hu/folyondar-tanccentrum

Folyondár Tánccentrum - AYCM XL 2014

A Folyondár Sportközpont fitness termében Budapest szívében a III. kerületben Ön is edzésbe hozhatja magát, céljuk az egészség megőrzése! Családias és baráti hangulatban várják fogyni és erősödni v