Go Active Budapest Zárva

Budapest VII | Holló utca 12-14.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 19.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cardio / Csoportos óra / Fitness / Wellness és Szauna
aerobic / cardio / Fitness / wellness

Értékeld a létesítményt

3.75 / 5

Megjegyzés

Tárgyalás alatt, a kategóriabesorolás a tárgyalás függvényében változhat.
Klubtagok 1 óra ingyenes parkolást vehetnek igénybe a Holló utcai parkolóba, a létesítmény törölközőt nem biztosít.
Az öltözőszekrények használatához szükséges lakatot vásárolni, vagy alkalmanként 300,- Ft-ért bérelni azt.
A Klubtagok napi egy szolgáltatást vehetnek igénybe, amennyiben egy belépés alkalmával többet szeretnének, úgy azt a Go Active Budapest által meghatározott feltételekkel tehetik meg.

A létesítményről

VIP kategóriájú elfogadóhely

A Go Active Budapest kialakítása során az elmúlt 27 év több mint 10 országban szerzett tapasztalatát használták fel, a luxus színvonalú környezet, a kiemelkedő szolgáltatások és az első osztályú berendezések garantálják a kellemes, ugyanakkor hatékony testedzést és a tökéletes kikapcsolódást.

A Go Active Health Club megalapításának alapvető célja a modern városi életmód negatív velejáróinak csökkentése volt. Hisznek abban, hogy egy nagyvárosban is elérhető a szellem, a test és a lélek harmóniája. Ezt a felfogást tükrözik klubjaik is hisz egy egészségmegőrzéssel és életmóddal kapcsolatos hagyományos és holisztikus módszerek kiegyensúlyozott ötvözésére törekszenek.

A Go Active Budapest különleges bánásmódban részesíti tagjait.

  • Központi elhelyezkedésüknek köszönhetően a klub könnyen megközelíthető a város bármely pontjáról.
  • A csoportos órák gazdag választékából bárki könnyedén kialakíthatja egyéni elvárásainak, testalkatának, preferenciáinak megfelelő edzésprogramot.

A Go Active Budapest tökéletes hely relaxációra. Pezsgőfürdő, szauna, gőz és úszómedence biztosít kellemes hátteret a kikapcsolódáshoz.

Náluk megtapasztalhatja a tökéletesített egyéni edzésprogramjaik minden örömét. Használja ki a személyre szabott programok előnyeit egy személyi edzővel, így a várt eredményeket rövidebb idő alatt érheti el.

A Go Active Budapest mindennél fontosabb, hogy a vendég megkapja, amit elvár.

A Go Active Budapest a Gozsdu udvarban egészen különleges teret biztosít a testedzésre, a kikapcsolódásra, illetve a pihenésre – tegyük mindezeket egyedül, közösségben, vagy éppen párban. „One life. Live it well.”- hirdeti a szlogen, ami tükrözi, hogy nem egy edzőtermet, sokkal inkább egy életmódközpontot jelöl a belváros szívében lévő fitness palota. A több mint 2000 négyzetméteren elhelyezkedő Holmes Place teret biztosít az edzőtermen kívül külön kardio résznek, spining teremnek, jakuzzinak, gőzkabinnak, szaunának és egy 18 méter hosszú medencének. Céljuk, hogy személyreszabottan segítsék vendégeiket céljaik elérésében; abban, hogy mindennapjaik részévé váljon a mozgás, az aktív kikapcsolódás.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:30 - 22:30
K e d d 06:30 - 22:30
S z e r d a 06:30 - 22:30
C s ü t ö r t ö k 06:30 - 22:30
P é n t e k 06:30 - 21:30
S z o m b a t 08:00 - 20:00
V a s á r n a p 10:00 - 20:00