Golftanya Nyitva

Budapest III | Hajógyári sziget 410.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.500 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Golf / Labdajátékok
golf

Értékeld a létesítményt

4.25 / 5

Megjegyzés

Egy kosár golflabda (36db) használható fel/alkalom.

A létesítményről

A Golftanya Budapest szívében, az óbudai Hajógyári Szigeten 1999 óta működő gyakorló pálya/driving range. Pályájuk tökéletes lehetőséget nyújt a golf sport megismerésére és gyakorlására.
A létesítmény alkalmas a golfpályákon előforduló valamennyi szituáció modellezésére.
A négyhektáros területen található két chipping green különböző méretű homokbunkerekkel, változatos foregreen-nel , putting green, pitch pálya, driving range a hosszú játék gyakorlására (driver, faütők), változatos célpontokkal.  Alkalmanként PAR 3-as pálya is kialakításra kerül. A hosszú játék gyakorlására füves elütőről és szőnyegről is biztosított, rossz idő esetén fedett elütőház áll rendelkezésre.
A felszerelés nélkül érkező játékosaiknak  ingyenes ütőhasználattal állnak rendelkezésükre. A drivertől a vasakon át a putterig jobb és balkezes ütők egyaránt megtalálhatók náluk.

A gyakorlás közti pihenőkben kávézójuk barátságos személyzettel, Illy kávéval, ingyenes wifi hozzáféréssel és hatalmas terasszal várja nem csak a golfozó, hanem kikapcsolódni vágyó vendégeit. A kávézóban cukrászsütemények, szendvicsek és alkalmanként argentin szakácsuk grill költeményei fogyaszthatók.  A kávézó mellett található játszótér a gyerekek számára nyújt tökéletes elfoglaltságot

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 09:00 - 17:00
K e d d 09:00 - 17:00
S z e r d a 09:00 - 17:00
C s ü t ö r t ö k 09:00 - 17:00
P é n t e k 09:00 - 17:00
S z o m b a t 09:00 - 17:00
V a s á r n a p 09:00 - 17:00

Golftanya legutóbbi hírei

Golftanya - AYCM S 2014

Egy kosár golflabda (36) db a golfozás kipróbálására. A Golftanya Budapest szívében, az óbudai Hajógyári Szigeten 1999 óta működő gyakorló pálya/driving range. Pályájuk tökéletes lehetőséget ny