Griff Squash Club Lásd órarend

Budapest XI | Bartók Béla út 152.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 11.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Squash - Ricochet
squash

Értékeld a létesítményt

4.38 / 5

Megjegyzés

Kedves Klubtagok! Squash pályát online, vagy személyesen lehet foglalni. Ha még nem voltál náluk, akkor első alkalommal telefonon (+3612064065) tudsz pályát foglalni, majd regisztráció után már tudsz online is foglalni. Felhívjuk figyelmeteket, hogy az AYCM kártyával rendelkező vendégekre is vonatkoznak a lemondási feltételek, melyet a pályafoglalás oldalukon olvashattok el. Az AYCM kártya használatot más kedvezménnyel, akcióval nem lehet összevonni.Squash a létesítmény által megjelölt időpontokban látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges. Mindkét játékosnak rendelkeznie kell AYCM SportPass-szal, 1 AYCM kártya esetén a második játékos a mindenkori pályadíj felét fizeti.

Az elfogadóhelyről

A Griff Squash és Fitness Club a hobbi játékosok, az aktív sportolók és a versenyzők igényeinek is megfelelő szolgáltatásokat nyújt. A Griff Squash és Fitness Club Budán a XI. kerületben található a Hunguest Hotel Griff szomszédságában a kelenföldi pályaudvartól 5 percre, a belvárostól 20 percre. Ha gépkocsival érkezel a club előtti kamerákkal megfigyelt parkolóban gépkocsid biztonságban van.

5 db légkondicionált, sportparkettával borított nemzetközi szabványoknak megfelelő pályával állnak a squash szerelmeseinek rendelkezésére. A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat egyaránt várják pályáikra. Ha valaki úgy érzi, hogy javítani szeretne játékán, az több squash edző segítségét is kérheti.

A hazai squash mezőny élversenyzői is náluk játszanak!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Foglalás szükséges
K e d d Foglalás szükséges
S z e r d a Foglalás szükséges
C s ü t ö r t ö k Foglalás szükséges
P é n t e k Foglalás szükséges
S z o m b a t Foglalás szükséges
V a s á r n a p Foglalás szükséges