Gyémánt Strand-és Élményfürdő Nyitva

Tatabánya | Cseri utca 30.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 7.500 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Úszás
Úszás

Értékeld a létesítményt

3.4 / 5

Megjegyzés

               

A létesítményről

Uszoda és szauna a Tatabányai Gyémánt Fürdőben

A Tatabányai Gyémánt Fürdő, Magyarország családbarát élményfürdője a kártyatulajdonosoknak az uszoda és a szauna használatánál biztosítja az AYCM Sport Pass kedvezményeket.

A fürdő uszodáját gyönyörű természeti környezete által Közép-Európa legszebb fekvésű medencéi között tartják számon, melyet egy hatalmas park vesz körül.

Uszodájuk két medencével várja télen-nyáron a sportolni vágyó vendégeket. Az 50 méteres sportmedencében lehetőség nyílik a testedzésre. A 15 méter hosszú és 70 centiméter mély tanmedencében az úszni nem tudók sajátíthatják el a vízi sport alapjait. A sportmedence vize 24-26 fokos, a tanmedence vize 28-32 fokos.

 

A Gyémánt fürdőterületének és szolgáltatásainak kialakítása, működése során a legfontosabb szempont, hogy a család valamennyi tagja jól érezze magát. Kiemelt figyelmet fordítanak a kisgyermekek és szüleik gondtalan kikapcsolódására.

Hatalmas játszótérrel, játszóházzal, interaktív programokkal, vízi játékokkal várják a legkisebbeket. Az izgalmakat kedvelőket vízesés, sodrófolyosó, hullámmedence valamint kül-, és beltéri csúszdák szórakoztatják.

Az öt kültéri medence a legkisebbektől a legbátrabbakig, mindenki számára tartogat szórakozási lehetőséget. A csúszdakomplexum mellett hullámmedence, vízi játékok, vidám programok, koncertek és sportpályák várják a strandolókat.

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

 

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 21:00
K e d d 06:00 - 21:00
S z e r d a 06:00 - 21:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 21:00
P é n t e k 06:00 - 21:00
S z o m b a t 07:00 - 20:00
V a s á r n a p 07:00 - 20:00