GY.I.K.

A szolgáltatásunkkal kapcsolatos általános kérdések

Mi az All You Can Move SportPass?

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass egy munkáltatóknak szánt életmódjavító szolgáltatás, amellyel partnercégeink alkalmazottai több száz különböző sportközpontot látogathatnak országszerte, mint például fitnesztermek, uszodák, jógatermek, tánccentrumok, stb. A kártya akár naponta, minden nap más központban is felhasználható a választott csomagnak megfelelően.

Az ALL YOU CAN MOVE SportPass kizárólag év végéig (december 31-ig) tartó hűségidő vállalása mellett érhető el. A választott csomagnak megfelelő havidíj a szerződés lejártáig a szolgáltatás kihasználtságától függetlenül fizetendő. Tehát, ha januárban lépsz be a programba, akkor 12 hónapra szól a hűségidő, ha szeptemberben, akkor csak 4 hónapra szól az elkötelezettség (december 31-ig).

Milyen szolgáltatást tartalmaz?

Az általad kiválasztott csomagnál megjelölt létesítmények esetében a Klubkártya napi egyszeri használatát tartalmazza.  A létesítményeknél egy olyan szolgáltatás vehető igénybe, mely helyi napijegyben benne van és nem feláras. (A kiajánlónkban szereplő, létesítmények mellett feltüntetett megjegyzéseket mindenképpen vedd figyelembe, továbbá sok helyen eszközhasználatért is felárat kérnek.)


 

Hogyan tudok szerződést kötni Önökkel?

Szerződni online felületünkön, az AYCM Ügyfélkapun (www.aycm.hu) keresztül vagy személyesen ügyfélszolgálatunkon tudsz.
Az ügyfélkapun való regisztráció (privát e-mail címmel) után, az elektronikus szerződéskötés elindításával lehetséges kártyát igényelni. Ebben az esetben a céges e-mail címeddel szükséges igazolnod, hogy partnercégnél dolgozol.

Személyes ügyintézés esetén papír alapú szerződés kitöltésére kerül sor. A szerződéskötés előtt céges belépőkártyával szükséges igazolnod magad.

További részletek a „Csatlakozással kapcsolatos kérdések” menüpont alatt található.

 

Tudok-e csomagot módosítani év közben?

Természetesen van mód arra, hogy csomagot módosíts.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy év közben csak magasabb, azaz drágább havi tagdíjú csomagra tudsz módosítást kérni. Kisebb csomagra váltás a folyó szerződési periódus lejárta után lehetséges. A csomagmódosítás díja 3000,-Ft/upgrade, továbbá fizetendő a két csomag havi tagdíja közötti különbözet is.

Főkártyásként akár az AYCM Ügyfélkapun keresztül is intézheted. Társkártyásként a letöltések menüpontban találsz szerződés módosító adatlapot, melynek kitöltése – és Főkártyással történt aláírása – után, irodánkban tudsz intézkedni.

Az Upgrade ideális időpontja: tárgy hónap – amikortól magasabb csomagot szeretnél már használni- első napjai.

Csatlakozással kapcsolatos kérdések

Milyen feltételei vannak a csatlakozásnak?

A szerződéskötéshez szükséges a bejelentett teljes munkaidős alkalmazotti jogviszony. Főkártyásként partnercégünk alkalmazottja tud csak csatlakozni, Társkártyásként pedig bármely cég teljes munkaidős alkalmazottja, ha nem állnak fent vele szemben az ÁSZF-ben meghatározott kizáró okok.

A szerződés 2018. december 31-én automatikusan lejár az aláírt szerződés szerint. Ha most szeretnék kártyát igényelni, akkor az én szerződésem is csak év végéig lesz érvényes?

Igen, de január 1-től indul újra egy év és ismét lehet AYCM Klubkártyát igényelni; az erről szóló tájékoztatót december elején küldjük majd ki.

A hónap közben igényelt kártya az aláírást követően azonnal életbe lép? Ekkor hogyan történik a havi díj elszámolása? Van időarányos számítás?

A Te döntésed alapján akár 36 óra múlva aktív státuszba kerülhet a kártya, viszont nincs időarányos tagdíj, így mindig a hónap első napjától számoljuk a tagdíjat. Érdemes a hónap első napjaiban belépned, illetve a szerződés kezdődátumát hónap elsejével beállítanod.

Szeretnék igényelni egy AYCM Klubkártyát az unokatestvéremnek. Van erre lehetőség?

A Főkártyás Klubtag igényelhet még egy kártyát valamely családtagja részére, ez az ún. Társkártya.

A Társkártyásra is ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint a Főkártyásra, azaz csak abban az esetben igényelhet ő is kártyát, ha 8 órás, bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik, nem diák, nem nyugdíjas, sem élsportoló, sem edző (Részletes feltételek az ÁSZF-ünkben.). Egy Főkártyáshoz csak egy Társkártyás tartozhat.

A Társkártya igénylése csak személyesen, az All You Can Move ügyfélszolgálati irodában lehetséges. Az igényléshez szükséges a Főkártyás által aláírt Társkártyás megbízási szerződés adatlapra, melyet a weboldalunkról is le tudsz tölteni vagy irodánkban személyesen adunk át. Ezt az adatlapot úgy tudjuk elfogadni, ha a Főkártyás és a Társkártyás eredeti aláírása szerepel rajta. Ezen kívül szükség lesz a Társkártyás részéről a munkáltatójától kapott és a munkáltató által hitelesített utolsó 2 havi bérjegyzék felmutatása. A bérjegyzékeken a ledolgozott óraszámot ellenőrizzük, a fizetési rész kitakarható, számunkra nem releváns.

A Társkártyás igényelhet a Főkártyástól eltérő csomagú AYCM SportPass-t, s fizethet eltérő módon is, mint a Főkártyás.

A Főkártyás felelősséggel tartozik a Társkártyásáért, annak tagdíj fizetéséért sortartásos kezességet vállal. Amennyiben annak tagdíj elmaradása lenne, úgy a Főkártya is inaktívvá válik.

Online szerződéskötés

Hogy tudok online szerződést kötni?

Első lépésben a privát e-mail címeddel hozz létre egy fiókot az AYCM Ügyfélkapun. Ezen belül tudsz szerződést kötni. Ehhez a munkahelyi e-mail címedre lesz szükség, melyre kiküldjük a szerződés megerősítéséhez szükséges linket/hivatkozást.

Hogy tudok online szerződéskötés esetén fizetni?

A fizetés bankkártyával, EDENRED Ajándék-, Motivációs- és Bevásárlókártyával, valamint ezüst és arany EDENRED Ajándékkártyával, OTP Cafeteria kártya – “Ajándék zsebéből”, vagy Erzsébet-utalvány Plusz kártya – Ajándék zsebéből lehetséges. A regisztráció utolsó lépése a fizetés, rendszerünk átirányít Téged az OTP Bank oldalára és a szükséges adatok megadása után teljesíthető a fizetés.

Hogy kapom meg a kártyát elektronikus szerződéskötés esetében?

Választhatsz, hogy a kártya postázását kéred (postázási költség 1000 Ft) vagy személyesen fáradsz be érte az irodánkba. Amennyiben nincs időd / lehetőséged átvenni a kártyát, akkor meghatalmazottad is átveheti a kártyádat. Az ehhez szükséges meghatalmazás nyomtatvány weboldalunkról letölthető.

Mikor mehetek be a kártyámért, amit online igényeltem és mit kell magammal vinnem?

Akár a szerződés megkötése után azonnal átveheted a kártyádat az ügyfélszolgálatunkon. Nincs legyártási/átfutási idő. A kinyomtatott regisztrációs lapra lesz csak szükség. (Ha nem a kártya tulajdonosa érkezik, akkor a meghatalmazásra.)

Személyes szerződéskötés

Hogyan tudok személyesen szerződést kötni?

A 1053 Budapest, Károlyi u. 11. szám alatt lévő Ügyfélszolgálati irodánkban tudsz személyesen szerződést kötni. A Főkártyás szerződéskötéshez a személyes adataidra és a munkaviszonyod igazolására alkalmas igazolvány/dokumentum bemutatására lesz szükség. A szerződéskötés után a kártyát át is adjuk Neked és akár már másnap estétől tudod használni.

Mivel tudok fizetni személyes ügyintézéskor?

Bankkártyával, készpénzzel, EDENRED Ajándék-, Motivációs- és Bevásárlókártyával, valamint ezüst és arany EDENRED Ajándékkártyával, Ajándék Erzsébet utalvánnyal, Erzsébet Utalvány Plusz kártya – "Ajándék zsebével", OTP Cafeteria kártya - "Ajándék zsebével", GREEN PASS Ajándék utalvánnyal, GREEN PASS Egészség utalvánnyal vagy ezek kombinációjával tudsz fizetni.

Egészségpénztárnál el tudom számolni a számlát?

Sajnos, egy 2012. január. 1-től érvényes jogszabály értelmében nem.

Mit kell magammal vinnem?

Ami mindenképpen legyen Nálad, az a céges belépőkártyád / névjegykártyád vagy utolsó havi bérjegyzéked, hiszen ezzel igazolod, hogy partnercégünknél dolgozol. A szerződéshez pedig a személyes adataidra, adóazonosító jeledre, bankszámlaszámodra van szükség.

Mikor kapom meg a kártyát?

A kártyát azonnal átadjuk Neked. Aktív pedig akkortól lesz, amikortól a szerződésben kéred (következő hónap eleje vagy tárgyhavi igénylés esetén másnap estétől).

Társkártya igényléshez mire van szükség?

A Főkártyás által aláírt Társkártyás megbízási szerződés adatlapra, melyet a weboldalunkról is le tudsz tölteni vagy irodánkban személyesen adunk át. Ezt az adatlapot úgy tudjuk elfogadni, ha a Főkártyás és a Társkártyás eredeti aláírása szerepel rajta. Ezen kívül szükség lesz a Társkártyás személyes adataira, adóazonosítójára, bankszámlaszámára, valamint a Társkártyás részéről a munkáltatójától kapott, és a munkáltató által hitelesített utolsó 2 havi bérjegyzék, kizárólag annak felmutatása erejéig.

Fizetés

Az AYCM Klubkártya tagsági díját egy összegben kell kifizetnem a belépéstől tárgyév december 31-ig, vagy lehet havi bontásban is törleszteni?

Van lehetőség kamatmentes könnyített fizetésre, így minden hónapban azonos összeggel lehet törleszteni a tagdíjat, de belépéskor az első kéthavi tagdíjat előre kell megfizetni, illetve az évi egyszeri 3000 Forintos adminisztrációs díjat.

Amennyiben a könnyített fizetést választom, kell kamatot, vagy valamilyen egyéb költséget fizetnem a havi tagdíjon felül?

A részletfizetés kamatmentes.

Amennyiben könnyített fizetést kérek, minden hónapra kell fizetni a tagdíjat, akkor is, ha nem vagyok itthon?

Igen, a Klubkártya részletfizetése nem mentesíti a szerződésben vállalt feltételek alól, melynél minden hónapban ugyanazt az összegű kedvezményes havidíjat kell fizetni meghatározott ideig – folyó év december 31-ig – attól függetlenül is, hogy a Klubtag hányszor veszi igénybe a szolgáltatást.

Ha a havi könnyített fizetést választom, akkor hogyan kapom meg a számlát?

Digitálisan számlázunk, így minden esetben a megadott e-mail címre érkezik a számlaértesítő, melyet az AYCM Ügyfélkapudba történő bejelentkezés után a Számlajegyzék felületen tudsz megtekinteni és letölteni.

Van bármilyen rejtett költség?

Rejtett költség nincs. Havidíj ellenében napi egyszer tudod a kártyádat használni egy napijegyes szolgáltatásra.

Hogyan tudom online fizetni a tagdíjamat?

Az AYCM Ügyfélkapu profilodban az online fizetés gombra kattintva.

Létesítményekkel és kártyahasználattal kapcsolatos kérdések

A fitnesz jegy a konditermi szolgáltatásokat jelenti?

Igen.

Érdeklődni szeretnék, hogy az AYCM Klubkártya felhasználható-e a MOM Wellnessben a salsa aerobic, white salsa, illetve jóga órákra?
MOM Wellness oldalán ezekre az órákra külön árlista van.

Azokat az órákat lehet látogatni (abból is naponta egyet), amit szintén a napijegynek megfelelő szolgáltatás biztosít. Ha a terem különdíjasként tünteti fel, akkor az az óratípus nem látogatható a Klubkártyával.

Ha több mint egy órás aerobik órán veszek részt (dupla óra), akkor is korlátlanul használhatom az AYCM Klubkártyát?

Ha az adott létesítményben kétszer kell regisztrálni ahhoz, hogy két órát vehessen az ember igénybe, az értelemszerűen két belépésnek számít. A Klubkártyával csak egy szolgáltatás vehető igénybe, ezért a másodikat már a helyszínen kell rendezni. Ugyanez érvényes abban az esetben is, ha a fitnesztermet szeretnéd a torna után igénybe venni.

Azokon a szolgáltatásokon kívül, amiket tartalmaz az ismertető, lehet-e kérni személyi edzésprogramot az AYCM kártya használatával?

Sajnos nem, mert ez egy speciális, személyre szabott szolgáltatás.

Ugyanez az eset a fodrászat, kozmetika, masszázs, szolárium stb. esetében is, ezt az igénybevevőnek kell saját magának fizetnie.

Használhatja-e több ember ugyanazt az AYCM Klubkártyát?

Nem, mert a Klubkártya névre szóló. A Klubkártyát a tulajdonosa az aláírásával érvényesíti annak átvételekor. A kártyát a létesítmény recepciósa ellenőrzi, ezen kívül a számsor és a vonalkód is az adott Klubtaghoz van rendelve.

A látogatási íven lévő aláírásokat irodánkban utólagosan ellenőrizzük.

Lesz-e új létesítmény a listában?

Hetente bővül a partnereink köre. Az új létesítményekről a honlapunkon, illetve a Facebook oldalunkon naprakész információt találhatsz.

Havonta egy alkalommal AYCM Magazint is küldünk e-mailben, melyben tájékoztatjuk a Klubtagjainkat a legújabb látogatható létesítményeinkről, új kedvezményadókról, hírekről és újdonságokról.

Meg van szabva, hogy egy hónapban hányszor léphetek be a Klubkártyával?

Nincs. A Klubkártya korlátlan belépésre biztosít lehetőséget. Egy korlátozás van, melynek értelmében egy nap csak egyszer lehet belépni a kártyával egy választott sportlétesítménybe.

A létesítmény listában felsorolt termek, uszodák mindegyike igénybe vehető az AYCM Klubkártyával, vagy azok közül ki kell választani azt a létesítményt, ahova járni szeretnék?

Nem. A Klubkártya minden, az adott csomaghoz tartozó, a listában felsorolt létesítményben érvényes.

Az Árpád úti Oxygénben benne van a wellness-részleg látogatási lehetősége is?

Mindenhol az aerobik napijegy vagy a fitnesz napijegy által elérhető szolgáltatásokat nyújtjuk, ebben a legtöbb helyen benne van a szauna, sőt, van ahol még az infraszauna vagy az aquafitnesz is. Sajnos ebben a teremben ez extra szolgáltatásnak számít, és mint ilyen, sajnos nem vehető igénybe a Klubkártyánkkal.

Mi a különbség a Margitszigeti Atlétikai Centrum és a BTN Office futójegye között?

A BTN-ben van lehetőség arra, hogy a Margit-szigeti futás után egy kiadós szaunázással vezethessük le a fáradalmakat. A MAC-ban sajnos erre nincs lehetőség. Csak az öltöző, zuhany és az atlétikai pálya használható.

Csoportos beszedési megbízás

Nekem kényelmesebb lenne, ha nem kellene havonta a fizetést fejben tartani. Lehetséges, hogy leveszitek az összeget a bankszámlaszámomról?

Igen, semmi akadálya. Ehhez egy felhatalmazást kell adni a netbanki felületeden vagy személyesen a bankfiókban.


Szükséges adatok:

Szolgáltató neve: Klub Rekreáció Kft.
Szolgáltató azonosítója: A13206828
Fogyasztó neve: az AYCM kártyabirtokos neve
Fogyasztó azonosítója: a KR azonosítód, csak az 5-jegyű szám. (Számlavevő rovatában a név mellett megtalálható vagy ügyfélszolgálatunktól megkérdezhető.)

Érvényesség kezdete: Januári belépés esetén február 1.
Érvényesség vége: tárgyév november 30-a

Megbízás felső értékhatára: a havi tagdíj összege

Fontos tudnod, hogy irodánk mindig tárgy hónapot megelőző hónap közepén indítja a csoportos beszedést. A banki feldolgozási időt figyelembe véve 8-án kell listát küldenünk a banknak és 15-22-ig próbálkozik a bank az összeg beszedésével. Tehát, ha az általad adott felhatalmazás csak 9-én aktiválódik, nem lesz sikeres a beszedés. A sikertelen beszedésről értesítést (fizetési emlékeztetőt) küldünk.

Rendszeres Bankkártya terhelés

Van arra lehetőség, hogy a bankkártyámról minden hónapban automatikusan levonjátok a havi tagdíjat?

Igen, van rá lehetőség. Az AYCM Ügyfélkapudban először Bankkártya – regisztráció fizetési móddal kell egy fizetést teljesíteni, majd ezt követően tudsz felhatalmazást adni a rendszeres bankkártya terhelésre a Felhatalmazás – Havi rendszeres bankkártya terhelés menüpontban.

Ügyfélkapu használata

Mik az AYCM Ügyfélkapu előnyei?

Az AYCM Ügyfélkapuban egyszerűen és gyorsan tudsz szerződést kötni és hosszabbítani. Követheted az aktuális egyenlegedet, ellenőrizheted számláidat, a kártyád státuszát, ill. akár okostelefonon keresztül tagdíjfizetés is lehetséges bankkártyával.

Hogyan tudok belépni az AYCM Ügyfélkapu felületre?

A szerződéskötéskor megadott privát e-mail címmel / KR azonosítóval – mint felhasználónévvel – és az ehhez tartozó, rendszer által kiküldött jelszóval. Ezt a jelszót minden esetben változtasd meg. Amennyiben elfelejtetted a jelszavadat vagy azt szeretnéd megváltoztatni, abban az esetben az „Elfelejtett jelszó?”-, vagy „Jelszócsere” gombra kattintva tudsz új jelszót megadni.

Miért a korábbi szerződések során megadott privát e-mail címemmel tudok belépni az AYCM Ügyfélkapu rendszerbe?

A fejlesztések során azt tartottuk szem előtt, hogy bármikor, akár évekkel később is letölthesd a szerződésedet, digitális számláidat. Amennyiben munkáltatót váltottál, esetleg olyan munkahelyen dolgozol, amely még nem csatlakozott az AYCM SportPass programhoz, akkor is beazonosíthasd magad a rendszerünkben. Erre a privát e-mail cím a legalkalmasabb. 2014 újítása, hogy felhasználónévként az 5 jegyű KR azonosítót is elfogadja rendszerünk felhasználónévként.

Kinek kell regisztrálnia az AYCM Ügyfélkapuba?

Csak azoknak kell regisztrálni az AYCM Ügyfélkapuba, akiknek eddig nem volt AYCM Klubkártyája.

Szükséges-e a Társkártyásomnak regisztrálnia az AYCM SportPass Ügyfélkapuban?

Nem, mivel Társkártya igénylése online nem lehetséges, csak személyesen lehet igényelni ügyfélszolgálatunkon. A szerződéskötés után a Társkártyás megkapja hozzáférését az Ügyfélkapu felületre.

Mik az „egyedi azonosító”-im?

Minden Klubtagnak a privát e-mail címe és az adóazonosító jele az egyedi azonosító, így ez csak egyszer szerepelhet rendszerünkben, ezért amennyiben a korábbi évek során (2011-2017.) részt vettél az AYCM programban, abban az esetben már nem tudsz regisztrálni az Ügyfélkapuba.

Hogyan tudja az AYCM Ügyfélkapu, hogy jogosult vagyok-e AYCM SportPass Főkártyát igényelni?

Az AYCM SportPass egy zárt program, amihez csak a programhoz csatlakozott munkáltatók munkavállalói tudnak kapcsolódni. Minden AYCM partner munkáltatónk domain-jét (e-mail cím végződését) tárolja rendszerünk, így Téged ezzel azonosít be a rendszer az online szerződéskötés megkezdése előtt.

Mit tegyek, ha meg kell szakítanom vagy technikai okok miatt megszakad az online szerződéskötés folyamata, hogyan tudom azt folytatni?

A szerződéskötés megkezdése előtt kapsz egy e-mailt (jogosultságot ellenőrző levél), melyben egy linket találsz. Erre a linkre kattintva tudod folytatni a szerződéskötést attól a lépéstől, ahol korábban megszakítottad.

Mi a teendőm, ha nem tudok belépni az AYCM Ügyfélkapu rendszerébe?

Amennyiben nem tudsz belépni az Ügyfélkapuba, kérjük, ellenőrizd a bejelentkezési adataidat. Ha ennek ellenére sem sikerül, akkor vedd fel az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: [email protected], +36 1 445 1563.

Kell-e fizetnem az online szerződéskötéskor?

Igen. A szerződéskötés végén a minimálisan fizetendő összeg a szerződés kezdetétől számított első kéthavi tagdíj és az éves adminisztrációs díj. Ez az online fizetés az OTP Bank védett oldalán történik és ezt követően a rendszer ismét visszairányít az AYCM Ügyfélkapud felületére, ahol kiállítódik a szerződésed és fizetésed bizonylatai.

Hogyan kapom meg a kártyát?

Ha az online szerződéskötéskor a kártya személyes átvételét jelölted meg, akkor már azonnal átveheted azt nyitvatartási időben, az ügyfélszolgálati irodánkban. Ha a postai kézbesítést jelölted meg, kártyádat az igénylést követő munkanapunkon adjuk fel, elsőbbségi, tértivevényes küldeményben. A postázás díja 1000 Forint.

Hogyan tudom online fizetni a tagdíjamat?

A saját Ügyfélkapud profiljában lehetőséged van egyenleged megtekintésére, az online számlafizetés menüpontban kifizetheted nyitott díjbekérőidet, vagy akár előre is kifizetheted tagdíjaidat, nem csak számítógépeden, hanem akár okostelefonodon keresztül is. Amennyiben a kártyád véletlenül díjhátralékba kerül és AYCM SportPass-szod rendszerünk korlátozza és azzal a kívánt létesítménybe nem tudsz belépni, akkor okostelefonodon az AYCM Ügyfélkapuba belépve online kiegyenlítheted tartozásodat. Sikeres tranzakció pillanatában a Klubkártya azonnal automatikusan aktiválódik.