Gym City Office Zárva

Budapest XIII | Madarász Viktor 47-49
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés / Csoportos óra / Fitness / Küzdősportok / TRX
CrossFit / Fitness / karate / köredzés / thai boksz / TRX

Értékeld a létesítményt

4.55 / 5

Megjegyzés

A crossfit plusz 500 Ft, a trx plusz 800 Ft ráfizetés mellett érhető el.

Az elfogadóhelyről

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott izomcsoportot. Náluk készülnek és edzenek olyan testépítő és fitness versenyzők, akik a legjobbat akarják kihozni magukból.

A Gym City Office filozófiája jelentősen eltér a hagyományos fitnesztermek vendég felfogásától: nem csak a rendszeresen sportolni járó vendégekre gondol, hanem olyan 20 és 60 év közötti személyekre is, akik nem versenyszerűen sportolnak, kondíciójuk, egészségük fenntartása a céljuk, előnyben részesítik a visszafogott, udvarias környezetet, ahol bátran mozoghat, sportolhat az is, aki korábban még soha nem tette.

Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban is segítségedre van a képzett személyi edzői csapat.Több rangos versenyt megnyert és a lehető legjobb szaktudással rendelkező edzők várják, hogy elérd céljaidat. Ha változatosságra vágysz, böngészd végig az aerobikterem órarendjét, és próbálj ki sorban mindent a Bootcamp-től a Trx-ig.

A géppark garantálja a mindenki számára kényelmes és maximális hatékonyságú edzőeszközöket. Mindenki, aki formásodni, fogyni, életmódot váltani, esetleg versenyezni szeretne, a Gym City Office-ban profi segítségre és őszinte támogatásra talál.
A Gym City Office belső kialakítására, színvilágára is a jó értelembe vett egyszerűség, a funkcionalitás és a természetes fénynek köszönhetően világos, komfortos, klimatizált terek a jellemzők.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 06:00 - 23:00
K e d d 06:00 - 23:00
S z e r d a 06:00 - 23:00
C s ü t ö r t ö k 06:00 - 23:00
P é n t e k 06:00 - 23:00
S z o m b a t 08:00 - 22:00
V a s á r n a p 08:00 - 22:00

Gym City Office legutóbbi hírei

Gym City Office - AYCM L 2014

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott i

Gym City Office - AYCM L 2014

Válaszd Te is Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőtermét! A GymCity gépparkja első osztályú. A legjobb eszközök állnak rendelkezésedre, melyekkel többféle módon támadhatod az adott i