Hall Of Parkour Hungary Lásd órarend

Budapest X | Korponai utca 1/A
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
csomaggal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 13.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Parkour
parkour / szabad parkour edzés / vezetett parkour edzés

Értékeld a létesítményt

5 / 5

Megjegyzés

A szabad edzések látogatásának előfeltétele a terem szakmai vezetőjével való előzetes állapotfelmérés és konzultáció. Klubtagok számára a szabad edzések vagy workshopokon való részvétel eszközhasználati díj nélkül érhető el. A vezetett (csoportos) edzéseket plusz 300,- Ft eszközhasználati díj mellett látogathatják.

Az elfogadóhelyről

A Hall Of Parkour Hungary - röviden HOP Hungary, Magyarországon az első parkour terem, amely sokévnyi tervezés, tapasztalat és munka eredménye. Parkouredzéseikre várnak minden korosztályt, legyen szó akár profikról akár kezdőkről.
 
A parkour egy viszonylag új keletű sport, amelynek lényege 'A' pontból 'B' pontba minél gyorsabb és kreatívabb átjutás az adott tereptárgyak és akadályok minél sokszínűbb kihasználásával. Ez a sport nagyon eredményesen fejleszti mind a fizikai mind pedig a szellemi készségeket, képességeket, hiszen egy-egy akadály leküzdése számtalan kihívást támaszt a sportoló elé. 
A parkour természetéből fakadóan nagyon jó hatással van a kreativitásra a gyors döntéshozatal kialakítására és a koncentráció fejlesztésére is.
A Hall of Parkour Hungary Magyarország legelső parkourterme, amelyet azért hoztak létre, hogy megfelelő és biztonságos környezetet teremtsenek mindenki számára, aki ebben a sportban szeretné magát kipróbálni, legyen szó bármilyen korosztályról, bármilyen előképzettséggel.
Mivel ez a sport a természetes mozgásformákra építkezik, lehetőség van olyan saját testsúlyos edzés fajták megismerésére, melyek rendkívül sokoldalú fejlődést eredményeznek. Termükben olyan tapasztalt edzők várnak minden lelkes jelentkezőt, akik számtalan előadáson és több versenyen is számot adtak már tudásukról és elhivatottságukról. 
 
A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg az elfogadóhely weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő órarend szerint
K e d d órarend szerint
S z e r d a órarend szerint
C s ü t ö r t ö k órarend szerint
P é n t e k órarend szerint
S z o m b a t órarend szerint
V a s á r n a p órarend szerint