Hannibal Cross Gym Nyitva

Budapest XV | Szentmihályi út 171. China Mart Bevásárló Központ alsó szint
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Cross edzés / TRX
cross training / CrossFit / funkcionális edzés / spartan fighter / súlyemelés / tabata workout / TRX

Értékeld a létesítményt

3.74 / 5

Megjegyzés


A létesítményről

Megújult környzetben, 300 m2-en, professzionális körülmények között lehetsz részese a legnépszerűbb edzésirányzatoknak! Cross, Olimpiai Súlyemelés, Kettlebell, Funkcionális tréning, Köredzés, Tabata Workout, Erősítő - Zsírégető - Alakformáló tréning, Fegyencedzés, TRX, Spartan Fighter, Spartan Race, Cross Camp, XXL Program, Senior Project

Szereted a kihívást? Tényleg le akarsz fogyni? Hatékony fejlődést akarsz? Unod az egyhangú edzéseket? Komoly állóképességet akarsz? Eddig sikertelenül próbálkoztál? Valami komolyabbra vágysz? Szakíts a hagyományokkal! Kíváncsi vagy mit bírsz? Lépj túl a határaidon! Ezt érezned kell!

Miért éppen a funkcionális tréning?
Nos, a válasz egyszerű…
Ráadásul egyáltalán nem új mozgásforma! Az alkalmazása régre nyúlik vissza, tematikája már a 90-es években fellelhető. Csak picit le lett porolva, kapott egy trendi frappáns rá jellemző nevet, és modernebb köntösbe lett öltöztetve.
Mondhatjuk úgy, hogy őt is utolérte az innováció… Magát a koncepciót alkalmazták már korábban jó néhány sportágban, az erőnléti felkészítés fázisában. Az atléták, a különböző labdajátékok képviselői, a súlyemelők, a kajakosok, vagy az úszók egyaránt! Manapság pedig már nincs olyan sportág, ahol valamilyen formában, fontos kiegészítésként ne lenne jelen!
Az elnevezés sem véletlen, vagyis a funkcionalitás ebben az esetben szó szerint a működést jelenti. Jellemzően azt tartja szem előtt, ahogyan a hétköznapi életben tesszük a dolgunkat, és amiképp a szervezetünk, és a fizikumunk ki van téve a mindennapos terheléseknek. Ezzel pedig a fizikumunkon túl a szervezetünket érő különböző behatásokkal kapcsolatos tolerancia küszöböt is fejleszti, amely felel a fenntartható működésért.

A funkcionális tréning egy komplex edzésforma. A gyakorlatait a változatosság, a kombinálhatóság, a hatékonyság jellemzi. Egy gyakorlaton belül, egyszerre több izomcsoport kapcsolódik be a munkába. Egyszerre fejlődik az állóképesség, a kitartás, az erő, a hajlékonyság, a teljesítmény, a gyorsaság a koordináció, a mozgékonyság, az egyensúlyérzék, és a pontosság! Elsősorban a saját testsúllyal végezhető gyakorlatokat preferálja, és a lehető legváltozatosabban alkalmazza a különböző eszközöket, úgymint a kettlebell, medicin labda, TRX heveder, zsámoly, ugráló kötél, agility létra, gumikerék, kalapács, mászókötél, stb. Az adott edzés összeállításánál szinte csak az edző fantáziája szab határt!

A csoportos foglalkozások hangulata, egymás motiválása, a kialakuló versenyszellem, komoly hatással van a teljesítmény növekedésére. Napjainkban az egyik, ha nem a legnépszerűbb edzésforma a funkcionális tréning! Legyen az Crossfit, Köredzés, vagy Spartan, unatkozni tutira nem fogsz!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő 07:00 - 20:30
K e d d 07:00 - 20:30
S z e r d a 07:00 - 20:30
C s ü t ö r t ö k 07:00 - 20:30
P é n t e k 07:00 - 20:30
S z o m b a t 09:00 - 12:00
V a s á r n a p Zárva

Hannibal Cross Gym legutóbbi hírei

ÚJ: HANNIBAL CROSS GYM

Egy professzionális környezet azoknak, akiknek fontos az egészségük megőrzése, akiknek fontos, hogy hogyan néznek ki, akik szeretnék erősíteni, karbantartani, fejleszteni a testüket. Akik elégedetl