Happymed Zárva

Budapest IX | Sobieski János u. 20-24 fszt. 4-5
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 9.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Csoportos óra / Fitness
core training / gerinctréning / koordinációs - sérülés tréning

Értékeld a létesítményt

4.5 / 5

Megjegyzés

A Létesítmény minden további szolgáltatásának árából az AYCM kártya felmutatásával 15% kedvezményt biztosít.
A Happymedben az AYCM Klubtagok számára fenntartott keddi és csütörtöki időpontokban tartott órák látogathatóak.   

A létesítményről

Kis létszámos tornáikon célirányos tréningeket biztosítanak, ahol gyógytornászaik alapos, jól megfontolt gyakorlatokkal, személyre szabott órákat tartanak. Családias hangulatú rendelőjükben várnak Benneteket szeretettel!

Gerinc tréning - időtartam 55 perc
Core tréning (intenzív) - 55 perc
Koordinációs - sérülés megelőző tréning - 55 perc
Kedden: 18:00-19:00 óráig
Csütörtökön: 19:00-20:00 óráig

Gerinc tréning: Kiknek ajánlják?Azoknak, akik azért keresnek egy mozgásformát, hogy a testüket átmozgassák és megelőzzék a gerinc fájdalmakat, miközben kikapcsolódnak és levezetik a napközben felgyülemlett stresszt. A figyelem elterelés tökéletes módja a mozgás, ahol pontosan kell koncentrálni, hogy a testünk mely pontját mikor, hogyan feszítjük, vagy éppen lazítjuk. A tornákon mindenkinek személyre szabottan alakítják a gyakorlatokat, hogy az célzottan fejlesszen.

Core-tréning: Ebben a tréning típusban  főként a törzs körüli izmok erősítésével foglalkoznak, amelyeknél elengedhetetlen a csigolyákat összetartó mélyizmok erősítése is. A hát- és hasizmok arányosan, jól fejlesztett erősítésével a fájdalmakat el lehet kerülni, vagy a már meglévő fájdalmat egy vizsgálatot, kezelést követően akár meg is lehet szüntetni.

Koordinációs- sérülés megelőző tréning: Célzottan sportolóknak, aktív személyeknek és azoknak javasolják ezt a fajta tréninget, akik megelőznék a bokaficamokat, a kátyús úton való sétálás közben felmerülő megingásokat, vagy akik sokat hordanak magassarkú cipőt. A sérülés nem csak abban merül ki, hogy ficamodik a bokánk, hanem az egész testünkre kihat, mely egy izom-egyensúly felbomlást hoz létre, melynek számos következménye lehet. Ha már megtörtént a baj, akkor is az a cél, hogy visszaállítsuk az egyensúlyi helyzetbe, ezzel elkerülve az újabb baleseteket!

Tréning időpontokra - előzetes bejelentkezés szükséges!

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Zárva
K e d d 18:00 - 19:00
S z e r d a Zárva
C s ü t ö r t ö k 19:00 - 20:00
P é n t e k Zárva
S z o m b a t Zárva
V a s á r n a p Zárva

Happymed legutóbbi hírei

Happymed - Új AYCM elfogadóhely

HAPPYMED Gerinc tréning - időtartam 55 perc Core tréning (intenzív) - 55 perc Koordinációs - sérülés megelőző tréning - 55 perc Kedden: 18:00-19:00 óráig Csütörtökön: 19:00-20:0