Harmónia Gyógytorna Stúdió Lásd órarend

Budapest XI | Tarcali utca 19.
Belépés
  • XSMALL
  • SMALL
  • MEDIUM
  • LARGE
  • XLARGE
  • XXLARGE
kártyákkal
Lépj be ebbe a létesítménybe már havi 10.900 Ft-ért

Biztosított szolgáltatások

Gyógytorna
gerinctorna / gyógytorna

Értékeld a létesítményt

3.43 / 5

A létesítményről

AYCM SportPass-szal igénybe vehető szolgáltatás a csoportos gerinctorna tapasztalt gyógytornász vezetésével. Olyan kíméletes mozgás, mely minden életkorban javasolt mozgásképességünk megőrzése és megelőzés céljából is.

Nyak-, hát- és derékfájás minden ember életében előfordulhat. Meg kell tanulnunk, hogyan védjük meg gerincünket, hogyan előzzük meg a fájdalmas periódusok kialakulását. A gerinctorna segít megelőzni, enyhíteni a mozgásszegény életmód, ülőmunka vagy stressz okozta gerincfájdalmakat. Nélkülözhetetlen a csontritkulás megelőzésében, karbantartásában is. Komplexen kezeli az egész testet, képessé tesz a helyes testtartásra. Javítja a mozgáskoordinációt, gyógytorna szemléletű nyújtó, erősítő gyakorlatokon keresztül minden életkorban megőrzi a gerinc mozgásfunkcióit, megtanít lazítani, fejleszti a koordinációt, a testtudatot és az erőnlétet.

Különböző eszközök használatával változatos gyakorlásra van lehetőség. Régóta meglévő fájdalmak elmúlnak, nemcsak a testtartás és a kondíció javul, hanem a közérzet és a hangulat is.

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért  látogassa meg a létesítmény weboldalát.

Kapcsolat és nyitva tartás

H é t f ő Órarend szerint
K e d d Órarend szerint
S z e r d a Órarend szerint
C s ü t ö r t ö k Órarend szerint
P é n t e k Órarend szerint
S z o m b a t Órarend szerint
V a s á r n a p Zárva

Harmónia Gyógytorna Stúdió legutóbbi hírei

Harmónia Gyógytorna Stúdió - AYCM M 2014

A Harmónia Gyógytorna Stúdió 2000-ben kezdte meg működését. Egyéni és csoportos torna szolgáltatást nyújt. Egyéni torna keretében lehetőség van műtét sérülés utáni rehabilitációra, krónikus reumato