Hírek

MindEgy Jóga - Új AYCM elfogadóhely

2018 Dec 18

Senkinek sem kell bemutatni, hogy a jógának milyen pozitív hatásai vannak az emberi testre és lélekre. Klubtagjaink rendszeresen mondják, hogy az aktív jógázás akár addiktív is lehet. 

Átmozgatja az egész testet, “elrepít” a rutinszerű mindennapokból és mély izmokat épít. Ha még nem próbáltad ki, akkor legyen a mai nap az, amikor elkezded!

A Red Bull szárnyakat ad! Mi meg Red Bull-t!

2018 Dec 17

 A képlet egyszerű!  

Wefit Walkenergie & Fitness - Új AYCM elfogadóhely

2018 Dec 17

Imádjuk, hogy Klubtagjaink a legváltozatosabb mozgásformák között választhatnak, amikor sportolni szeretnének. A walkenergie egy könnyen elsajátítható, ám néha kifejezetten nehéz edzésfajtára épül, ami nem más, mint a gyaloglás.

Ezúton köszönjük a WeFit-nek, hogy mostantól XL-es All You Can Move SportPass kártyával (vagy XXL) rendelkező Klubtagjaink számára elérhetővé tették a walkenergie edzéseket és sok szeretettel várják őket Szigetszentmiklóson.

Gondoltad volna, hogy a walkenergia ötlete eredetileg Olaszországban született meg, ahol már évek óta tomb

Felejtsd el az uncsi karácsonyi zoknit: ajándékozz élményt!

2018 Dec 17

Biztosan érezted már úgy, amikor ajándékkal felpakolva caplattál a családi-baráti karácsonynak otthont adó színtérig, némelyik meglepetés nem igazán lett telitalálat, szép csomagolás ide vagy oda.

Vagy, ami még rosszabb: a csomagolás jobb lett, mint maga az ajándék. Mert mi tagadás, olykor előfordul, hogy az ötlet- vagy időhiányból fakadóan nem úgy sikerül a dolog, mint ahogy korábban eltervezted.

A következménye azonban egy: a tűzoltás. Oké, mindegy, csak legyen valami, mert

  • Előző
  • Következő