Hírek

BambooSziget Wakeboard & Waterski Centrum - Új AYCM elfogadóhely

2017 Aug 18

A BambooSziget a Balaton déli partján várja a vízi sportok kedvelőit. A szezont május végén indítják, és szeptember közepéig vannak nyitva.

A Sziget egy 460 négyzetméteres stégre épült a nyílt vízen, a parttól mintegy 80 méteres távolságra. Az extrém sportok kedvelői válogathatnak az eszközök között, van vízisíléc, wakeboard, wakeskate, landlock, kneeboard.

https://allyoucanmove.hu/bamboosziget-wakeboard--waterski-centrum

Strong Body Training - Új AYCM elfogadóhely

2017 Aug 17

Képzelj el egy edzést, amely több sportág mozgáselemét vegyíti, mint például az atlétikát, a súlyemelést, az evezést, az úszást, küzdősportot vagy a tornát.
Az edzés lényege, hogy egy meghatározott ideig vagy ismétlés számig dolgozunk az egyik szeren, majd átmegyünk a következőre és esetenként az azt követőre. Az edzés sokszínűsége ellenére mégis egységes képet alkot, ugyanis mindent egyszerre fejleszt. Javítja a keringést, a légzést, az állóképességet, a kitartást, az erőt, a mozgáskoordinációt, az egyensúlyérzéket, a mozdulatok pontosságát, a hajlék

Beginner's Program at Reebok Crossfit Duna

2017 Aug 17

Their Beginner's Program is the ideal way to start CrossFit.

It is a four-week on-ramp program that consists of 12 classes (each 60 min) that teaches you all the basics of CrossFit and shows you how working out regularly and consistently will both improve your health and quality of life.

AYCM card holders will only pay 40 EUR / 12.500 HUF extra for the entire course instead of 80 EUR / 25.000 HUF.

https://allyoucanmove.hu/reebok-crossfit-duna

Venice Beach Cable Park - Velence - új AYCM elfogadóhely

2017 Aug 16

A nemzetközi szabványoknak megfelelő, 800m hosszú, ötszög alaprajzú pálya amin egy slider, egy piknik-table és két kicker található. A működési sebesség 30 km/h, ami megfelel a kezdő és haladó wakeboardosok számára egyaránt.

https://allyoucanmove.hu/venice-beach-cable-park-velence

  • Előző
  • Következő