Hírek

2020-tól kizárólag AYCM ePASS - Válts át Te is mihamarabb!

2019 Nov 27

 

2020.01.01-től kivonjuk a plasztikkártyát a forgalomból, így kizárólag AYCM ePASS használatával látogathatod az Elfogadóhelyeinket.

Válts mihamarabb, hogy 2020-ban is zökkenőmentesen menjen a sportolás!

 

 

Ilyen egyszerű ePASS-ra váltani:

 

Ha szeretnél még többet m

Fitness Aréna – Új AYCM Elfogadóhely Kaposváron!

2019 Dec 02

 

Közel 1000 négyzetméternyi edzőteremben előkelő helyet kapott a kardió rész, ahol futópadok, elliptikák, lépcsőzők, teremkerékpárok és sífutók is várnak.

A csoportos foglalkozások szintén kiemelt helyet kaptak a Fitness Arénában, a repertoár igen széles: Strong by Zumba, Köredzés, Walking program, Ariel fitness, Beautyrobic Core, Callanetics, TRX, Hot Iron, Zóna Basic, Zóna Max, Spinning.

Próbáld ki az AYCM M-es csomagjától!

Doboz Kertváros, Doboz Mozgásközpont - Új AYCM Elfogadóhelyek Pécsen!

2019 Nov 29
  TEDD PRÓBÁRA MAGAD! - Két teremmel, szakképzett edzőkkel várnak!   Ez itt a Doboz! Egy hely a Mecsek lábánál, ahol vár rád egy doboznyi funkcionális edzés, hozzá egy edzői csapat, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Legyél kezdő, haladó vagy a kettő között, itt megtalálod a helyed. Termeinkben a cél a minőség és nem a mennyiség. Doboz Központ: A nagy teremben 12 fő, a kis teremben 10 fő a felső határ, így mindenki megkapja a kritikus edzői figyelmet, mely segít a helyes technika elsajátításában és a maximális teljesítmény elérésében. Doboz Kertváros: A Siklósi út 4

Megjelent a Forbes magazin decemberi lapszáma! - Benne a beneFit Prize részletei!

2019 Nov 29
  A HR szakmai ünnepe - Átadták az első beneFit Prize díjakat a Haris Parkban november 11-én! A pályázat és a díjátadó gála részleteit elolvashatod a Forbes magazin decemberi lapszámában, a 19. oldalon.  Megtudhatod, hogy mely vállalatok nyerték a beneFit Prize elismerést és, hogy kik bírálták el a beérkerő pályamunkákat, hogy kik a szakmai csapat tagjai.    Keresd az újságárusoknál!   

 

  • Előző
  • Következő