Az AYCM SportPass idén is elhozza Neked a tél kedvenc sportját

2019 Jan 29

Mi, az All You Can Move-nál nemcsak azért dolgozunk, hogy egyre több Létesítményt látogathassanak Klubtagjaink, hanem azért is, hogy egyre izgalmasabb és élménytelibb programokon vehessenek részt.

2019-ben induló sorozatunkban tematikusan mutatjuk be Neked, hogy mely Partnereink szavaztak igent küldetésünknek és kikkel együtt valósítjuk meg közösen azt a célt, amit az All You Can Move tulajdonosai megálmodtak Magyarországon.

A tél még bőven a nyakunkon és a mínuszok is még mindennaposak, természetesen nem mehetünk el amellett, hogy az egyik legnépszerűbb mozgásformával kezdjük a bemutatást, a korcsolyázással.

A korizás amellett, hogy nagyszerű kikapcsolódás, (a megfelelő tudásszint megszerzése után) akár egy kiadós testedzés is lehet. Érdemes rétegesen öltöznöd, mert ha bekövetkezik egy-két zakó, akkor is megvéd majd a ruhád.

Lefogadjuk, hogy Te is imádsz korcsolyázni! Ha nem, akkor csak azért nem, mert nem volt időd / kedved / lehetőséged / társaságod / bátorságod elmenni és kipróbálni ezt a hihetetlenül felszabadító és örömteli időtöltést. Mi változtatunk ezen!

Akár az AYCM saját Elfogadóhely keresőjében, akár a következő listában lévő linkeket böngészve, kiválaszthatod melyik jég-, vagy korcsolyapálya szimpatikus számodra. A korcsolyára se legyen gondod, a jégpályákon tudsz bérelni a lábad méretéhez illőt.

Mutasd fel az AYCM SportPasszodat és élvezd a felhőtlen szabadságot, amit nyújtunk Neked! :-)

Adunk néhány tippet:

A felsoroltakon kívül még 2 helyszínen hódolhatsz a korcsolyázás iránti szerelmednek. Az összes helyszínről a részletes információkat (korcsolyabérlés, nyitvatartás, egyéb megjegyzések) egyben is megtalálod a honlapunkon lévő Elfogadóhely keresőben, amihez kattints ide -> https://20eveaycm.page.link/korcsolya