Hírek

Fitness Aréna – Új AYCM Elfogadóhely Kaposváron!

2019 Dec 02

 

Közel 1000 négyzetméternyi edzőteremben előkelő helyet kapott a kardió rész, ahol futópadok, elliptikák, lépcsőzők, teremkerékpárok és sífutók is várnak.

A csoportos foglalkozások szintén kiemelt helyet kaptak a Fitness Arénában, a repertoár igen széles: Strong by Zumba, Köredzés, Walking program, Ariel fitness, Beautyrobic Core, Callanetics, TRX, Hot Iron, Zóna Basic, Zóna Max, Spinning.

Próbáld ki az AYCM M-es csomagjától!

Doboz Kertváros, Doboz Mozgásközpont - Új AYCM Elfogadóhelyek Pécsen!

2019 Nov 29
TEDD PRÓBÁRA MAGAD! - Két teremmel, szakképzett edzőkkel várnak!   Ez itt a Doboz! Egy hely a Mecsek lábánál, ahol vár rád egy doboznyi funkcionális edzés, hozzá egy edzői csapat, akik a legjobbat hozzák ki belőled. Legyél kezdő, haladó vagy a kettő között, itt megtalálod a helyed. Termeinkben a cél a minőség és nem a mennyiség. Doboz Központ: A nagy teremben 12 fő, a kis teremben 10 fő a felső határ, így mindenki megkapja a kritikus edzői figyelmet, mely segít a helyes technika elsajátításában és a maximális teljesítmény elérésében. Doboz Kertváros: A Siklósi út 45 alat

Megjelent a Forbes magazin decemberi lapszáma! - Benne a beneFit Prize részletei!

2019 Nov 29
  A HR szakmai ünnepe - Átadták az első beneFit Prize díjakat a Haris Parkban november 11-én!   A pályázat és a díjátadó gála részleteit elolvashatod a Forbes magazin decemberi lapszámában, a 19. oldalon.   Megtudhatod, hogy mely vállalatok nyerték a beneFit Prize elismerést és, hogy kik bírálták el a beérkerő pályamunkákat, hogy kik a szakmai csapat tagjai.   Keresd az újságárusoknál!  

Prime Fit Újpalota - Új AYCM Elfogadóhely!

2019 Nov 18

1500 nm-es sportközpont, modern cardio parkkal, funkcionális élményrésszel és többfunkciós gépekkel!

Próbáld ki a fitneszteremet és a cardio részleget az All You Can Move M-es csomagjától.

 

100 nm-es aerobik teremmel és csoportos órákkal is vár a Prime Fit Újpalotán, ahol a jóga, az alakformáló,

a zsírégető, a Hot Iron és a TRX órákat is kipróbálhatod az All You Can Move L-es csomagjától!

beneFit Prize díjátadó: dr. Mihalik Zsuzsa a díj alapítójának megnyitó beszéde

2019 Nov 18

 

Szép és örömteli délutánt kívánok mindenkinek!

A BeneFit céljáról nem szeretnék sokat beszélni, hiszen ahogy azt az Államtitkár Úr is említette, az egyik cél a munkaerő itthon tartása, melyhez kulcsot, megoldást nyújthat a BeneFit Mozgalom.

A beneFit Mozgalom másik küldetése: rábírni a döntéshozókat arra, hogy adókedvezményben részesítsék azokat a vállalatokat, kik áldoznak a vállalati jóllét, a vállalati

Color Fitness - Mini interjú Zsiga Rebekával

2019 Nov 18
Milyen órát/órákat tartasz? WorldJumping   Miért választottad ezt/ezeket az órát/órákat? Évekig versenyszerűen ugróköteleztem, így nem volt kérdés, hogy továbbra is központi szerepben lesz az ugrálás az edzéseim során 😊 A worldjumping pedig amellett, hogy a teljes test izomzatát átmozgatja, olyan energiát és jókedvet ad, amit nem sok mozgásformában tapasztaltam korábban.   Mióta foglalkozol a sporttal? Óvodás korom óta.   Mivel foglalkozol az edzéstartás mellett? A BME Kognitív és Számítógépes Idegtudomány Mesterszak végzős hallgatója vagyok.

Salsa Mojito Tánciskola - Szigetszentmiklós, Gyömrő, Kerepes: Új táncos AYCM Elfogadóhelyek!

2019 Nov 14
Sosem táncoltál még? GYERE és próbáld ki az AYCM M-es csomagjától a West Coast Swing és a Zumba Gold csoportos órákat!   A West Coast Swing a legszabadabb páros tánc!   Táncolj a kedvenc zenéidre, hiszen szinte bármilyen zenére táncolható - pop, rock, blues, jazz, swing, latin, R’n’B, hip-hop, funky, akusztikus és sorolhatnánk!    A Zumba Gold alacsonyabb intenzitású és egyszerűbb mozdulatokat tartalmaz az eredeti Zumba órához képest. Jó hangulatú latin és karibi zenék, egyszerű, könnyen követhető mozdulatok, széles mosoly!   További részletekért kattints ide

A HR szakma ünnepe: Tegnap átadták a Haris parkban a 'beneFIT Prize 2019 - for Happy Employees' díjakat!

2019 Nov 12

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben megalapította a beneFIT Prize programot. A cél azoknak a kis,- közép-, és nagyvállalatoknak a díjazása és bemutatása, amelyek a munkavállalói egészségprogramokra a társadalmi felelősségvállalás részeként tekintenek. Ezek a cégek hozzájárulnak a munkaerő elvándorlásának megállításához, jelentősen javítanak saját munkaerőpiaci pozíciójukon és erősítik a cégük iránti lojalitást a dolgozókban.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára,

Először nyert EY Év Üzletembere díjat a sport területéről érkező vállalkozó

2019 Nov 11

Dr. Mihalik Zsuzsa az All You Can Move SportPass társtulajdonosa kapta az idei EY Év Üzletembere különdíját, a csütörtök este a Pesti Vígadóban rendezett ünnepélyes gálán, ahol kiosztották az „EY Az Év Üzletembere" díjait.

Az idén 20 éves magyar vállalat vezetője olyan szolgáltatást (All You Can Move SportPass) talált ki és hozott létre, mely a velük szerződött vállalatok munkavállalói számára korlátlan belépési lehetőséget biztosít az ország 110 településének szinte összes  fitnessklubjába, uszodájába, jógatermébe és s

  • Előző
  • Következő